hétfő, december 10, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "85. Oscar"

Címke: 85. Oscar

Néhány kisebb meglepetéssel, egy apró botránnyal de nagyjából eseménymentesen és a várakozásoknak megfelelően alakult a a ma hajnalban megtartott 85. Oscar díjkiosztó - az est nyertese Ben Affleck Az Argo-akció filmje valamint a Pi élete volt, előbbi a legjobb film kategória mellett a a legjobb vágás és a legjobb adaptált forgatókönyv díjait kapta, míg utóbbi a legjobb rendező, a legjobb operatőri munka, zene és vizuális effektus kategóriákban győzedelmeskedett.

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia nyilvánosságra hozta a február 24-én megrendezése kerülő 85. Oscar díjkiosztó hivatalos plakátját - az Olly Moss művész által megtervezett szemet gyönyörködtető alkotáson az elmúlt 85 év minden nyertes filmje szerepel úgy, hogy az Oscar szobor annak stílusára lett átformálva. (Ha nem elég, ITT megnézhetitek még nagyobb felbontásban)...

2013. február 24-én 85. alkalommal kerül megrendezésre a filmes események legrangosabbikának számító Oscar-díjkiosztó, aminek hivatalos nevezettjeit Emma Stone és Seth MacFarlane, a show házigazdái magyar idő szerint fél háromkor olvasták fel. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a korábban megrendezett kiosztók fényében túlzottan nagy meglepetésben nem részesül a közönség - legjobban a már korábban is nagy esélyesként emlegetett, Steven Spielberg rendezésében készült Lincoln szerepelt 12 kategória nevezéssel, míg a második helyen 11 kategóriában indulva Ang Lee Pi élete filmje végzett.

Közösségi oldalak

16,316RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,438FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés