péntek, április 28, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "71. Golden Globe"

Címke: 71. Golden Globe

Ma hajnalban kiderült, kik nyerték meg az immár 71. alkalommal kiosztásra került Arany Glóbusz díjakat, ami az Oscar után a legnagyobb elismerésnek számít a filmes szakmában. A szervezők jól döntöttek, hogy a gálára ismételten a tavaly már remekelő Amy Poehler - Tina Fey páros kérték fel házigazdának, ugyanis remek hangulatot varázsoltak humorukkal, valamint csípős, de mégsem sértő beszólásaikkal. Kellemes meglepetéssel szolgált, hogy az egyes kategóriák nyerteseinél sem vált egyhangúvá a gála - egyetlen film sem tarolt, a legtöbb díjat, ami esetünkben három, az Amerikai botrány zsebelte be

2014. január 12-én kerül megrendezésre a 71. Golden Globe gála, amelyhez ma hajnalban megérkezett a jelöltek teljes listája is. Az Oscar díjkiosztót megelőző legfontosabb gálán szereplő filmek, mint minden évben, most nagy eséllyel indulnak majd az Amerikai Filmakadémia díjkiosztóján is. A két legtöbb jelölést (7-7) kapott film közöl sajnos csak egyet lesz alkalmunk az eredményhirdetés előtt megnézni - a 12 év rabszolgaság 2014. január 2-án, míg az Amerikai botrány január 23-án kerül a hazai mozikba.

A Tina Fey-Amy Poehler párosnak tavalyi előadásukkal annyira sikerült lenyűgöznie a Golden Globe gála szervezőit, hogy újra felkérték őket a show házigazdai szerepére, méghozzá nem csupán az jövő évben, de a 2015-ben megrendezésre kerülő gálára egyaránt. A rendezvény közvetítője, az NBC vezetője az alábbi nyilatkozatot adta ki: "Tina és Amy a legtehetségesebb komikus írók/előadók közé tartoznak a szakmában, hatalmas részük volt benne, hogy a Golden Globe a tavalyi szezon legélvezetesebb díjkiosztója lett.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,645RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
21,007FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Nem hangzik rosszul, kérdés hogy időben hány év telne el az a rész...
  • Tibo: Tuti jó lesz, szerintem. 🙂
  • minya attila: ugy kéne csinálni a halálos iramban 9 részét hogyn paul walker...
  • Volkodlak21: – Fiam, te b*zi vagy? – Nem, csak rohamosztagos.
  • Balogh Zsolt: 🙂 Van olyan napod az életedben amikor nem mégy le náciba ?
  • Tibo: Már várom. Nagyon várom 🙂