szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "40 és annyi"

Címke: 40 és annyi

December 20-ról január 31-re lett csúsztatva Judd Apatow 40 és annyi vígjátékának magyar bemutatója, az amerikai mozikban azonban már igen közel a premier, így sorra jönnek hozzá az anyagok, a legfrissebb egy 4 perces korhatáros színfalak mögött videó, amiben bőven találkozhatunk új képkockákkal.

2012. december 20-án kerül a magyar mozikba Judd Apatow író-rendező-producer új eszement vígjátéka, amely a Felkoppintva nem hivatalos folytatása. Újra bekapcsolódhatunk Debbie-nek (Leslie Mann) és Pete-nek (Paul Rudd) az életébe, a negyedik X felé való mókás, kacagtató és fájóan ismerős menetelésükbe. Mellékszerepekben olyan neveket találunk, mint Megan Fox, Chris O’Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy és John Lithgow. A film érdekessége, hogy nálunk hamarabb kerül bemutatásra, mint az Egyesült Államokban. És most lássuk a magyar feliratos előzetesét!

Judd Apatow író-rendező-producer, A 40 éves szűz, Ki nevet a végén és a Felkoppintva filmek atyja, új vígjátéka a Felkoppintva két szereplőjének, Pete-nek (Paul Rudd) és Debbie-nek (Leslie Mann) a sorsát követi nyomon, kiváló humorral és emberismerettel tálalva a negyedik X felé közeledés minden ismerős nyűgét és komikumát. A spin-off-ban - azaz nem folytatás, hanem az eredeti film "oldalhajtása" - olyan színészeket láthatunk mellékszerepekben, mint Megan Fox, Chris O'Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy és John Lithgow. A filmet először nálunk mutatják be december 20-án...

Közösségi oldalak

16,292RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,893FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések