szerda, május 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "40 és annyi"

Címke: 40 és annyi

December 20-ról január 31-re lett csúsztatva Judd Apatow 40 és annyi vígjátékának magyar bemutatója, az amerikai mozikban azonban már igen közel a premier, így sorra jönnek hozzá az anyagok, a legfrissebb egy 4 perces korhatáros színfalak mögött videó, amiben bőven találkozhatunk új képkockákkal.

2012. december 20-án kerül a magyar mozikba Judd Apatow író-rendező-producer új eszement vígjátéka, amely a Felkoppintva nem hivatalos folytatása. Újra bekapcsolódhatunk Debbie-nek (Leslie Mann) és Pete-nek (Paul Rudd) az életébe, a negyedik X felé való mókás, kacagtató és fájóan ismerős menetelésükbe. Mellékszerepekben olyan neveket találunk, mint Megan Fox, Chris O’Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy és John Lithgow. A film érdekessége, hogy nálunk hamarabb kerül bemutatásra, mint az Egyesült Államokban. És most lássuk a magyar feliratos előzetesét!

Judd Apatow író-rendező-producer, A 40 éves szűz, Ki nevet a végén és a Felkoppintva filmek atyja, új vígjátéka a Felkoppintva két szereplőjének, Pete-nek (Paul Rudd) és Debbie-nek (Leslie Mann) a sorsát követi nyomon, kiváló humorral és emberismerettel tálalva a negyedik X felé közeledés minden ismerős nyűgét és komikumát. A spin-off-ban - azaz nem folytatás, hanem az eredeti film "oldalhajtása" - olyan színészeket láthatunk mellékszerepekben, mint Megan Fox, Chris O'Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy és John Lithgow. A filmet először nálunk mutatják be december 20-án...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,757RajongókTetszik
1,410Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
21,243FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Gabor1981: És ez neked fáj?
  • becsi gergo: Számomra nem lett olyan gyenge, mert hozta azt a feelinget hogy...
  • 5.: Bali: Ez a film a Prometheus közvetlen folytatása, ne higgy a...
  • Ganta: Most fejezték be idén és máris reboot?? Pofám leszakad helyettük...
  • Nagy Andor: A Prometheust lezárták egy 5 perces mini klippel, hogy David...
  • Miner: Ez még mindig nem az a hajó, és nem az a bolygó!