szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "21 Jump Street"

Címke: 21 Jump Street

Néhány napja kiderült, hogy a 21 Jump Street – A kopasz osztag folytatása 2014-ben érkezik, de akkor még nem volt ismeret, hogy ki lesz a rendező. Az előző felvonás alkotói, Phil Lord és Chris Miller a The LEGO Movie-n dolgoznak, de a Sony ragaszkodott ahhoz, hogy a duó dirigálja le a következő részt. A határidőnaplót fellapozva sikerült minden féllel egyeztetni, Millerék szeptember végén vagy október elején hozzáláthatnak a forgatáshoz, ekkorra az előző rész főbb szereplői - Channing Tatum, Jonah Hill és Ice Cube – is szabaddá tudják tenni magukat. A bemutató 2014 nyarán esedékes.

Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum) úgy érzik,készen állnak rá, hogy lezárják kamaszéveiket, és csatlakoznak a rendőrség egyik titkos alakulatához. Fiatalságukból adódóan rögtön kapnak is egy testhezálló feladatot: egy helyi főiskolába építik be őket fedett ügynökként, azzal a feladattal, hogy lefüleljenek egy veszélyes és erőszakos droghálózatot. Az iskolai környezetben azonban csábítóan nagy a kísértés rá, hogy újra belevessék magukat a féktelen, bulizós életbe...

A sokadik - és nem a legjobb - poszter a John Carter-hez, ami 2012. március 8-án kerül a magyar mozikba, a második a 21 Jump Street-hez, amiben Jonah Hill és Channing Tatum botcsinálta beépített ügynököket alakít (magyar bemutató még nincs, az USA március 16-án lesz), és az első a Warm Bodies-hoz, ami Nicholas Hoult (Az X-men: Az elsők Beast-je) főszereplésével készül és egy zombi-ember szerelmet mutat be.

A legújabb poszteradagban van két darab a Tarsem Singh Hófehérke filmjéhez, a Tükröm, tükröm-höz, ami 2012. március 16-án kerül a mozikba, a fő szerepekben pedig Lily Collins (Hófehérke) és Julia Roberts (gonosz királynő) lesz látható. A filmhez van már előzetes és tartalom is. David Cronenberg Cosmopolis-ához előzetes ugyan még nincs (az elmúlt napok trailer-áradatát nézve könnyen lehet hogy hamarosan megkapjuk), de képeket már kaptunk belőle és a tartalmat is ismerjük.

A 21 Jump Street akció-vígjáték két főszereplője, Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum) készen állnak rá, hogy lezárják kamaszéveiket, és csatlakoznak a rendőrség egyik titkos alakulatához, ahol fiatalságukat kihasználva rögtön egy helyi főiskolába építik be őket fedett ügynökként. A feladatuk, hogy lefüleljenek egy veszélyes és erőszakos droghálózatot, ám az iskolai környezet újra feléleszti bennük a boldog kamaszéveket...

Közösségi oldalak

16,292RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,892FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések