kedd, október 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "2 kaliber"

Címke: 2 kaliber

Tovább folytatódik a Filmtrailer.hu és a Mimozink.hu együttműködése jóvoltából kezdődött nyereményjáték, azaz a héten ismét 3 db páros bianco (magyarán bármelyik előadásra beváltható) mozijegy, valamint egy kétórás ingyenes terembérlési lehetőség kerül kisorsolásra. A nyereményjáték pontos részleteit a Nyerj mozijegyet! fül alatt éritek el, az aktuális heti játékunk pedig a Mark Wahlberg és Denzel Washington főszereplésével készült 2 kaliber magyar címet filmmel kapcsolatos.

Mark Wahlberg és Denzel Washington főszereplésével a 2 kaliber című akciófilm már két hete a tengerentúli mozik műsorán szerepel, s ezalatt a gyártási költségeit csaknem vissza is forgatta. Az izlandi rendező, Baltasar Kormákur (Csempészek) ismét megmutatja, milyen is észak fagyos lehellete, ahogy beledermeszti akcióival a mozinézőket székeikbe. A film szeptember 12-én kerül a hazai mozikba, addig is itt a film leszinkronizált előzetese!

Meglehetősen gyenge hétvégével kezdett a nyár utolsó hónapja. Igaz, mindössze két új film került a mozikba a tengerentúlon, így nem igazán volt túl sok lehetőség a válogatásra, s az amerikai honpolgárok inkább messzire elkerülték a vetítőtermeket. A két új film közül az élen kezdett Denzel Washington és Mark Wahlberg akció-vígjátéka, a 2 kaliber, ám a 27 millió dollárnál alig nagyobb bevétel messze alulmarad a 61 milliós gyártási költségnek. A másik új film a Hupikék törpikék 2, ami csúfos bukást produkált még annak a fényében is, hogy korábban került a mozikba, mint a 2 kaliber.

Az elmúlt 12 hónapban Bobby Trench (Denzel Washington), DEA ügynök és Marcus Stigman (Mark Wahlberg), a haditengerészet titkosszolgálati tisztje egy drog szindikátusba beépülve legalább annyi időt töltött az egymás utáni szimatolással, mint amennyi erőfeszítést a kartell lebuktatására tettek. Amikor azonban átverés következtében lebuknak, és mindkettejüket cserbenhagyja saját intézménye, csak egymásra számíthatnak. Az egyik oldal a sitten, a másik pedig a földben akarja tudni őket, azonban üldözőik balszerencséjére ők mindkét oldalról ismernek pár trükköt...

Közösségi oldalak

16,294RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,938FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés