UIP hírek – Bruce Willis, Kate Beckinsale és Brad Pitt

3
666

bruce_willis_felaldozhatokBruce Willis tequilába akart fojtani egy újságírót

Készülj a halálra! – ezzel a nyájas felszólítással üdvözölte Bruce Willis Piers Morgan brit újságírót. Az eset előzménye: Morgan gunyoros cikket írt arról, hogy Bruce Willis menyasszonya – ma már felesége –, Emma Heming brit modell mennyire hasonlít volt feleségére, Demi Moore-ra – csak persze fiatalabb kiadásban. Willis ezt a cikket a szívére vette, és bosszút állt. Természetesen stílusosan. Amikor véletlenül ugyanott ebédelt, mint Morgan, elkezdett tequilákat rendelni neki – erre vonatkozott a „készült a halálra!” felszólítás. – Csak jöttek a pincérek a felesekkel, dobáltam őket befele, és kezdtem rendesen elázni – meséli Morgan. – Aztán mentőötletem támadt: rábeszéltem Bruce-t, hogy igyon velem. A végére már ő is matt részeg volt, és mikor láttuk, hogy a következő pár feles az asztal alá fog küldeni minket, befejeztük. Keményen átölelt, és ekkor már meg mertem kérdezni: készüljek a halálra? Még nem tudom, válaszolta nehezen forgó nyelvvel. Pedig már tudom, hogyan halok meg: drágán adom az életem! – mondtam erre, és végre elnevette magát. Azóta jó barátok vagyunk!
Bruce Willis következő filmjében nem ússzák meg egy enyhe alkoholmérgezéssel, akikre haragszik. A G. I. Joe – Megtorlásban a sztár a címben megnevezett szuperkatonát, Joe Colton ezredest játssza, ő az egyetlen, akiben a csapat vakon megbízhat.

Kate_BeckinsaleKate Beckinsale ciki a lányának

Megrémült Kate Beckinsale, amikor kiderült, hogy 13 éves lánya, Lily szégyelli őt. Persze tisztában van azzal, hogy előbb-utóbb minden kamasz konfliktusba kerül a szüleivel. – Egyik napról a másikra felnőtt – meséli a színésznő. – Az iskolában az idősebb lányokat utánozza, úgy érzi, hogy már kész nő, és emiatt hirtelen nagyon ciki lettem neki. “De hát így jár az ember, ha lánya van.”
Kate úgy döntött, modern anya lesz, és hagyja a lányát kibontakozni – mást úgysem tehet. – Azzal áltatom magam, hogy rettentően megértő vagyok, és tudom, mi történik éppen a lányommal. Hagyok neki teret és időt a kibontakozásra, miközben azért tisztában vagyok azzal, hogy ettől még nagyon ciki maradok a számára.
Kate Beckinsale-t legközelebb Mark Wahlberg oldalán láthatjuk a Csempészek című akcióthrillerben.

brad-pittBrad Pitt csatába küldi a gyerekeit

Nem csak a motorokért rajong Brad Pitt, hanem a történelemért is, közelebbről a történelmi játékokért, amelyeken eredeti jelmezekben, hiteles fegyverutánzatokkal idézik fel egy-egy híres csata emlékét. Brad szeretné, ha nagyobb gyerekei – Pax, Zahara és Shiloh – is kedvet kapnának a mókához, ezért már össze is vásárolt egy csomó páncélt, kardot és lándzsát különböző korokból. Hamarosan egy viking csatában fognak részt venni. S mit szól ehhez Angelina? Nincs kifogása Brad hóbortja ellen, de szívesebben maradna otthon a másik három gyerekkel, párja azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ők is csatlakozzanak a nézőközönséghez. A viking csata után egy angliai ütközet következik május elsején.  Nem vikingekkel vagy vasbordájú angol harcosokkal, hanem élőhalottakkal csap össze Brad következő filmjében, a World War Z-ben, amelyet többek között a kőbányai sörgyár sokat látott falai között forgatott, rengeteg magyar zombi közreműködésével.
(Forrás: UIP hírlevél)


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bruce Willis: A sok akció filmje miatt meglehet érteni hogy mindenkit ki akar nyírni.
    Kate Beckinsale: Nem is tudtam hogy van egy lánya :-O
    Brad Pitt: Már nagyon várom a World War Z filmet 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..