péntek, szeptember 1, 2017

Ápolt gyep, udvarias szomszédok, csendes, békés kertváros – ez Suburbicon, egy amerikai középosztály számára tökéletes hely az 1950-es években. A Lodge család is boldogan él itt, nem is találhatna ideálisabb várost gyermekneveléshez. Csakhogy a békés felszín alatt kiábrándító valóság lapul. Gardner Lodge (Matt Damon) apaként és férjként is olyan helyzetbe kerül, ahol a jól bevált módszerek már nem alkalmazhatók. Márpedig eltökélt célja, hogy megvédi házát, gyermekét és mindent, amit oly gondosan épített évek óta. Akkor is, ha az emberi romlottság legmélyebb bugyraiba kell is leásnia magát érte…
Stephen King filmes jogok

Stephen King műveit mostanában nagyon felkapta Hollywood - nemrég mutatták be A Setét Torony adaptációját (igaz, kicsit csalódtunk benne), jövő héten érkezik egyik legjobb...

Amikor egy mániákus őrült, bosszútól vezérelve egy újfajta, halálos vírust szabadít el, Chris Redfield, a BSAA századosa Leon S. Kennedy ügynökhöz és Rebecca Chambers professzorhoz fordul segítségért. Hármukra hárul a feladat, hogy elkapják a halálkufárt, és megmentsék New York városát.

Frank Adler (Chris Evans) egyedül neveli unokahúgát, Maryt (Mckenna Grace). Boldog és nyugodt közös életük azonban veszélybe kerül, amikor a kislány elkezd iskolába járni és kiderül róla, hogy igazi matekzseni. Mary tehetségére ugyanis felfigyel a rég nem látott, basáskodó nagymama (Lindsay Duncan), akinek határozott elképzelései vannak a tehetséges kislány jövőjét illetően, miközben Frank szeme előtt az az egyetlen cél lebeg, hogy Marynek felhőtlenül boldog gyermekkora legyen...

Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gotham-ben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét.
Superman-vs-wonder-woman

megvalósult illetve elkészítésre váró képregényadaptációk mellett rengeteg olyan is van, melyek forgatókönyve különböző okokra hivatkozva parkolópályán, vagy egyenesen a kukában végezte - az egyik ezek közül a George Miller nevéhez fűződő Justice League Mortal.
A legyek ura reboot

A Szellemirtók női rebootját kísérő gyűlölethadjáratot, majd az ezt követő kudarcot ismervén nem gondoltuk volna, hogy a közeljövőben bármelyik stúdió hasonló projektbe fog, a Warner Bros-t azonban rácáfolt erre, ugyanis a legújabb hírek szerint egy újabb nemváltó feldolgozásra készül.
Luke-skywalker-az-utolso-jedi

A Star Wars: Az ébredő Erő zárójelenetében új főhősünknek, Rey-nek sikerült ugyan megtalálnia az önkéntes(?) száműzetésbe volt Jedi mestert, Luke Skywalker (Mark Hamill) - azonban egyre több jel utal arra, hogy az igazság korábbi bajnoka igen komoly változáson ment keresztül, és már az sem olyan egyértelmű, hogy nem sodródott-e át az erő sötét oldalára.
Will-Smith-Deadshot

Néhány napja az az örömteli hír látott napvilágot, hogy a Warner Bros. a gyorssávba helyezte a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását - ma azonban már arról szólnak a pletykák, hogy könnyen lehet, hogy Will Smith miatt mégsem fog olyan pikk-pakk elkészülni a film, ahogy tervezték.
vince-vaughn-brawl-in-cell-block-99video

Vince Vaughn elsősorban vígjátékos szerepeiről ismert, legújabb filmjében, a Brawl in Cell Block 99-ben korántsem azt szerethetően mafla, komikus karaktert alakítja, amit tőle tőle megszokhattunk.
Űrvihar moziplakát, poszter

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik...
Szárnyas fejvadász 2049 rövidfilm 1.video

A Warner Bros. három rövidfilmet készített a Szárnyas fejvadász 2049-hoz, amelyek azt hivatottak nekünk nagy vonalakban bemutatni, mi történt a 2019 és 2049 között eltelt 30 évben, azaz az eredeti film és a folytatása közti időszakban.

felhivas

Közösségi oldalak

16,025RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
23,138FeliratkozóFeliratkozás
Google hirdetés

Népszerű bejegyzések