vasárnap, július 23, 2017
video

A Fűrész-filmek folytatódnak, itt a 8. film, a Jigsaw címet kapott horror eredeti nyelvű előzetese!
Valerian és az ezer bolygó városa

A héten érkezik a mozikba Luc Besson Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fije - ami a francia filmgyártás eddigi legdrágább filmje -, a rendező pedig a napokban elárulta, hogy további tervei is vannak a projekttel, ám természetesen sok múlik rajta, hogyan teljesít a film a heti premieren.
A setet torony előzetes trailervideo

A második trailer szinkronos változata is megérkezett az augusztus 3-án mozikba érkező A Setét Torony-hoz, a Stephen King több mint 30 millió példányban eladott regénysorozatából készült mozifilmhez, amely a horror, a fantasy és a western eddig sosem látott keveréke.
Szárnyas fejvadász 2049 trailervideo

Ryan Gosling tegnap a Twitteren már közzétette a hírt, ma pedig meg is érkezett az új előzetes a Szárnyas fejvadász 2049-hoz. A látvány lenyűgöző, a háttérben pedig Johann Johannsson szintetizátorral megkomponált főcímdala szól, aki óriási kihívásnak tekintette a kultfilm folytatását.
video

A Columbia Pictures közzétette a nyári sikerfilmjük, a Nyomd, bébi, nyomd című, Edgar Wright írta-rendezte (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége, Scott Pilgrim vs World) akció-musical első 6 percét! Most megnézheted - vagy ha már láttad, felelevenítheted! -, hogy mitől olyan nagy szám ez a film!

Békéről ezúttal szó sem lehet! A Sors patikamérlege készen áll! Majom vagy ember?
video

Bár még fél év van hátra a film bemutatójáig, itt az első magyar előzetes Gary Oldman Churchill-filmjéhez, a Darkest Hour című történelmi filmhez!
video

Neill Blomkamp, ígéretéhez híven, rendre potyogtatja ki kísérleti rövidfilmjeit, ráadásul legújabb darabját, a Zygote (Zigóta) címet viselő opuszt - és az összes korábbit! - immár magyar felirattal tekinthetitek meg!

Jaume Collet-Serra-t nézte ki a Warner Stúdió a Suicide Squad folytatásának direktori székére

Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik.

Az öttagú Cox család beragadt tempomattal hasít az autópályán.

Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Hiába próbálja meg feldolgozni a hatalmas veszteséget, semmiben nem talál vigaszt. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól – nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja. A szám új tulajdonosát, az érzékeny lelkű Markot nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek...

felhivas

Közösségi oldalak

15,960RajongókTetszik
1,285Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,456FeliratkozóFeliratkozás
Google hirdetés
  • Captain: A pénz miatt fontos az idő. A % okat már nem tudom, de azt igen,h a...
  • 5.: Ezt az első hétvégét sosem értettem, én egész biztos mindkét filmet...
  • sfefe: Hat igen a regieket vinnem tovabb…. Plane az Atlantist abban...
  • Orkiman: Szórakoztató alkotás lett belőle, kissé túlzóan sok a poénos elem....
  • Captain: Hát az első nagyon gyenge film volt, max csak a látvány volt...
  • eccpecckimehecc: Most komolyan szidjátok Seagalt, hogy milyen szar színész?...