Főoldal » Videók

10 perc a John Carter-ből

5 március 2012 4 komment
Címkék: , , , , ,

john_carterA bemutató hetének első napján a Walt Disney Pictures közzétette a John Carter film első 10 percét – amelyből megtudhatjuk, hogyan tengette mindennapjait John Carter, mielőtt a Mars bolygóra pottyant. Mondanom sem kell, spoileres, és bár semmi fontos dolgot nem lőnek el benne, aki a mozikban szeretné megnézni a filmet, ezt inkább hagyja ki.
Hivatalos tartalom: A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.


John Carter – az első 10 perc


John Carter film adatlap magyar előzetessel


(Visited 12 times, 1 visits today)

4 komment »

 • Isu :

  Moziba szeretném lesni,úgy hogy kihagyom :D

 • CDman :

  …ebből semmi nem derül ki!
  Ráadásul olyan régen olvastam, h. már nem is emléxem hogyan kerül a Marsra.
  Mindegy, már nem kell sokat várni!

 • bachter :

  Jó lessz ez :) de amúgy kapitánynak szólitják a filmben nem századosnak :)de nem kukackodásként irtam :)

 • Hollow87 :

  Ezt nem igazán értem miért kell kiadni egy filmből egy 10 perces részt,még akkor sem ha nem derül ki semmi belőle. Részlet megnézése kilőve,várjuk a teljes darabot:D

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.