Főoldal » trailer

Új Hófehér és a vadász előzetesek

19 március 2012 10 komment
Címkék: , , , , ,

hofeher_es_a_vadasz_poszterA Prometheushoz hasonlóan rögtön két új trailert kaptunk a 2012. május 31-én mozikba kerülő Hófehér és a vadász filmhez – az egyik közel 3 perces, remek jelenetekkel megpakolt feature trailer, a másik pedig a kibővített változat, több mint 5 perc néznivalóval.
Hivatalos szinopszis: a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart (Alkonyat) alakítja Hófehért, aki mégis szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron). Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére…


Hófehér és a vadász előzetes /Feature trailer/


Hófehér és a vadász előzetes /trailer, 5 perces/


Hófehér és a vadász film adatlap


(Visited 11 times, 1 visits today)

10 komment »

 • Isu :

  Szegény Bella :D

  Kíváncsi leszek a filmre.

 • kerge33 :

  Számomra (az ígéretes előzetesek alapján) az év egyik legjobban várt filmjévé lépett elő.Elképzelhető,hogy egy kiváló új rendező tehetséget kapott Hollywood?

 • Wolverine :

  Sose hittem volna hogy egy hófehérkés film valaha is érdekelni fog :D

 • Slaver :

  Bakker ez rendesen elnyerte a tetszésem.

 • bodnanszky :

  A Prometheus után ezt várom a legjobban! Nem hittem volna hogy valaha is lefog nyűgözni a hófehérke!! :)

 • Hollow87 :

  Nem is rossz….érdekes

 • BBQ :

  Én Charlize Theron miatt vártam eddig, de most ez a két előzetes levett a lábamról végleg. Azért a Prometheus még mindig az élen nálam.

 • cantri :

  A feature előzetes kifejezetten erősre sikeredett, ami alapján még egyértelműbb, hogy ez köröket fog verni a Tükrüm, tükröm-re. Korrent látvány-, fantasy film lesz ez.

 • Hurka Gyurka :

  Ez a 5 perces előzetes mindent elmesél…
  …ezek után mi értelme van elmenni a moziba ? :(

 • Leckie10 :

  Ez nagyon ütős és látványos produkció lesz, az biztos. Ez a két trailer elnyerte teljes mértékben tetszésemet, egyszerűen lenyűgözött. Már csak egy valamit nem tudok eldönteni. Ki szebb? Charlize Theron mint a gonosz királynő, vagy Kristen Stewart mint Hófehér? Szerintetek?

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.