Főoldal » trailer

Új előzetes A Föld után-hoz

8 március 2013 4 komment
Címkék: , , , ,

a_fold_utan_poszterAz eredeti tervekhez képest egy kis csúszással érkezik az amerikai mozikba Will Smith és fia, Jaden A Föld után című sci-fi-je, a jó hír azonban, hogy a magyar premier is ugyanebben időben, egészen pontosan 2013. június 6-án lesz megtartva. A tegnapi moziplakátot követően -ahogy megszokhattuk -, egy új előzetes is napvilágot látott a filmhez.
Tartalom: Ezer évvel a Kataklizmát követően, amely az emberiséget száműzetésre kényszerítette a Földről, a Nova Prime lett az új otthona a túlélőknek. A legendás Cypher Raige tábornok (Will Smith) egy küldetésből visszatérve végre kész újra apja lenni 13 éves fiának, Kitai-nak (Jaden Smith), egy aszteroidavihar azonban megrongálja a hajójukat, így kényszerleszállást hajtanak végre a mostanra teljesen ismeretlenné vált és veszedelmekkel teli Földön. Haldokló apjával a pilótafülkében Kitai egyedül lesz kénytelen keresztülvágni az ellenséges vidéken, hogy visszaszerezze az űrhajó jeladóját. A fiú, aki egész életében olyan akart lenni, mint az apja, most esély kap rá, hogy bizonyítson. © filmtrailer.hu


A Föld után előzetes /trailer/


A Föld után film adatlap magyar előzetessel


(Visited 12 times, 1 visits today)

4 komment »

 • Durden :

  Végre egy film amit érdemes várnom a Superman visszatérésén kívül. Remélem nem kell csalódnom…

 • Dudee :

  Ifjú Padawan szívből szóltál. Az előzetes alapján nagyon jónak ígérkezik a film, és végre a gyerek sem idegesítő karakter, mint a Karate kölyökben.
  Várós

 • demonicius :

  vaaauuuuu…akarooooom…

 • Ákos :

  Jó lesz!!!

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.