The Expendables - A feláldozhatók szinkronos trailer

28
38

the_expendables_poszterSzinkronosan fogják vetíteni a magyar mozik Sylvester Stallone várva-várt The Expendables - A feláldozhatók akciófilmjét, meg is érkezett hozzá az előzetes, amin már magyarul szólalnak meg kedvenc akciósztárjank. A szinkron a következőképp néz ki: Sylvester Stallone: Vass Gábor, Arnold Schwarzenegger: Reviczky Gábor, Bruce Willis: Dörner György, Mickey Rourke: Sörös Sándor, Terry Crews: Király Attila, Jet Li: Görög László, Jason Statham: Epres Attila. Már kevesebb egy hónap, és nézhetjük is….


The Expendables - A feláldozhatók magyar szinkronos előzetes /Trailer HUN/The Expendables - A feláldozhatók film adatlap


28 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hiányozni fog Gáti Oszkár az biztos. Már nem szinkronizál a Rocky 6-ot és a Rambo 4-et is csak különleges alkalomból vállalta be. A többi hang viszonylag rendben. Vass Gábor engem még a régi Willis filmekre (Pl: Árral szemben)emlékeztetnek. :)Jó lesz, várom! :)

  2. Hidd el Isu, az elérhető legjobb minőséget teszem ki. Sajnos odáig még nem jutottak el a forgalmazók, hogy HD minőségben is kitegyék az előzeteseket - ritkán ugyan akad egy-egy (pl az Arthur: A világok harca) de általában a jobb minőség is csak egy 10 Mb-os wmv.

  3. Remélem itthon kasszasiker lesz és akkor a kettőt nemzetközi premier keretében látjuk :) és a Palace Pic az összes forgalmazó orra alá dörgölheti :) és már most ajánlom a figyelmükbe hogy leszerződjenek a kettőre :)

  4. Néhány új The Expendables – A feláldozhatók infó a Palace Pictures sajtósaitól:

    - Eredeti nyelven, magyar felirattal is megtekinthető lesz a film.
    - A korhatár besorolás 16 éven aluliaknak nem ajánlott lett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ