Főoldal » trailer

Ilyen az élet magyar feliratos trailer

13 szeptember 2010 0 komment
Címkék: , , , , , , ,

Ilyen az életMagyar feliratos előzetes a Katherine Heigl és Josh Duhamel főszereplésével készült romantikus vígjátékhoz, az Ilyen az élet-hez (eredeti cím: Life as We Know It). A filmben Holly Berenson (Heigl) és Eric Messer (Josh Duhamel) egy katasztrofálisan sikerült randit követően kölcsönösen meggyűlölik egymást, ám egy váratlan tragédia folytán közös keresztlányuknak ők lesznek a nevelőszülei. Holly és Messer kénytelen félretenni nézeteltéréseiket, és megtalálni a közös hangot, hogy igazi családot próbáljanak biztosítani a lánynak. Magyar bemutató: 2010. december 2.


Ilyen az élet /Life as We Know It/ magyar feliratos előzetes /Trailer, HUN/Ilyen az élet /Life as We Know It/ film adatlap(Visited 43 times, 1 visits today)

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.