Főoldal » trailer

Az éhezők viadala feature trailer

3 február 2012 2 komment
Címkék: , , , , ,

Az éhezők viadalaRövid – alig több mint egy perces – előzetes a 2012. március 22-én mozikba kerülő Az éhezők viadala-hoz, aminek nagy részében az események bevezetését, a sorsolást, illetve Katniss önzetlen tették láthatjuk, amint átvállalja húgától a halálos ítélettel felérő Viadalban szereplést.
Tartalom: Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal – számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel.


Az éhezők viadala /Hunger Games/ magyar feliratos előzetes /trailer/


Az éhezők viadala film adatlap magyar előzetessel


(Visited 25 times, 1 visits today)

2 komment »

  • Isu :

    Azért a 16-os karika sok mindent elmond,remélem nem egy gyerekfilm lesz!

  • elektrotank :

    Szerintem nem valami nagy szám…

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.