Főoldal » trailer

Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész magyar előzetes #2

12 október 2012 12 komment
Címkék: , , , , , ,

Alkonyat – Hajnalhasadás 2. részA második, hosszabb Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész előzetes magyar feliratos változata is elkészül (a mozikban is így kerül vetítésre), valamint érkezett egy bővített hivatalos szinopszis a november 15-én mozikba kerülő filmhez.
Hivatalos tartalom: Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia. A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.


Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész magyar feliratos előzetes #2 /trailer/


Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész film adatlap magyar előzetessel


(Visited 31 times, 1 visits today)

12 komment »

 • Isu :

  Még mindig kimarad a moziból :D

  Marad DVD-n :D

 • odrebalazs :

  filmünnepen volt szerencsém 3szor végigizgulni ezt a fantasztikus trailert…. a végére már majdnem tetszett, de aztán mégsem.

 • thelemonbeer :

  Nem rossz, nem rossz, majd DVD-n.

 • sityu8411 :

  Na azért ez már jobb volt :D

 • Martina :

  de… kit érdekel az előzetes? engem a FILM értitek A FILM érdekel nem az 1 meg 2 perces szarok-.-“

 • glonczi adrienn :

  áhh de szeretem ezt a filmet ez az életem amig élek emlkezni fogok rááá nagyon szeretem ezt a filmet nem lehet elfelejteni áhh és ez a része még komolyabbb mert jacobbb nagyon komoly lessz meg ronesme na meg az egészen nagyon szeretem ezt a filmet és köszönöm hogy majd ha öreg leszek akkor majd a gyerekeimnek és a gyerekeimm is majd eltudjáj msélni a gyerekeinek és lessz nekik is nagy nagyon jo kalandos filmükk ami a szerelemröl szol és a küzdelemről én ugy tudom vagyis ugy érzemmm ……. mégegyszer köszönömmm nagyon szeretem ezt a filmet

 • gogega :

  én csak a második részét szeretem meg a hajnalhasadás 1-et

 • alkonat :

  jó volt. De lehet ne már magyarul. Én szerintem.

 • alkonat :

  Ez a világon a legjob film………………….

 • csaba :

  Az egesz csak Latomas amikor harcolnak nem igazibol

  amikor a vezernek le szedik a fejet es a tuz kozeledik hozza akkor csak latni fogjatok hogy latomas :D Hat ez a tveres

 • asd :

  alkonat akkor nemsok filmet láttál még

 • krisztián :

  nagyon jo fil mert én vok csékob

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.