Főoldal » Képek

Zöld Lámpás /Green Lantern/ poszterek

27 július 2010 1 komment
Címkék: , , , , , ,

Négy karakter poszter érkezett a Zöld Lámpás /Green Lantern/ “szuperhős” mozifilmhez, rajtuk ketten a jók közül – Ryan Reynolds alias Zöld Lámpás /Green Lantern/ és Blake Lively mint Carol Ferris – és ketten a sötét oldalról – Mark Strong alias Sinestro és Peter Sarsgaard mint Hector Hammond – láthatók. A négy poszter voltaképp kettő, a szöveget összeolvasva nagyjából ezt kapjuk: a legfényesebb napsütésben és a legsötétebb éjszakában – egyetlen gonosz sem menekülhet a tekintetem elől. Tartalom: Az univerzumban, ami legalább annyira titokzatos, mint hatalmas, évszázadok óta létezik egy apró, ám annál erősebb hatalom. A béke és a törvény védelmező ők, akiket úgy hívnak: A Zöld Lámpások. A harcosokból álló testvériség tagjai az intergalaktikus rend megőrzésére esküdtek fel, és mindannyian egy gyűrűt hordanak, ami szupererővel ruházza fel viselőjét. Amikor egy új ellenség bukkan fel, aki Parallax-nak hívja magát és fenyegetést jelent az Univerzum egyensúlyára, a testvériség és a Föld sorsa a csapat legújabb tagjának kezébe kerül, az első emberébe, aki eddig közéjük kerül: Hal Jordan (Ryan Reynolds).


Zöld Lámpás /Green Lantern/ karaker poszterek
(Visited 11 times, 1 visits today)

1 komment »

  • Isu :

    Coming Soon :)

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.