Főoldal » Filmhírek

Tökéletes katona 4. 3D-ben

13 május 2010 4 komment
Címkék: , , , , , , ,

tokeletes_katona_3_1Pár hónapja jelent meg DVD-n a Tökéletes katona 3. (Universal Soldier: Regeneration) ami az első film két főszereplője, Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme ismét együtt szerepelt. Hogy mekkora sikert aratott a film, nehéz megítélni – a DVD eladásokról/kölcsönzésről nem találtam infót -, azonban a The Hollywood reporter tudósítása szerint a Foresight Unlimited stúdió egy negyedik részt is tervez a sorozatnak, ami 3D-ben fog készüli, azaz mozibemutatója is lesz.
A sztoriba egyelőre nem kaptunk betekintést, annyi viszont már most bizonyos, hogy Lundgren és Van Damme már aláírták a szerződést a főszerepekre, a rendező pedig a harmadik részt is dirigáló John Hyams lesz.
A tervek szerint októberben kezdődik a forgatás, de előtte még – a most zajló Cannes-i Filmfesztiválon – a társaság megpróbálja értékesíteni a forgalmazás jogait.(Visited 7 times, 1 visits today)

4 komment »

 • Isu :

  Hoppá !

  Jöhet!!! :)

 • more79 :

  Én már alig várom ha hir igaz.
  VAN DAMME FOREVER

 • Isu :

  more 79 mindegyik filmjét láttam,egyszerűen utánozhatatlan :D

 • BJ :

  Én is bírom annak ellenére,hogy sajnos a gagyiság felé sodródott.A JCVD-ben mikor a saját magával szembeni öniróniáról beszélt,az tettszett.The Expendables-t el .u.ta,hogy kihagyta.

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.