Főoldal » Filmhírek

Szörny Rt. 2 – előzményfilm lesz a folytatás

4 január 2011 4 komment
Címkék: , , ,

szorny_rtA Pixar egy ideje már szellőzteti, hogy folytatást készül csinálni a gyerekek körében igen népszerű Szörny Rt. animációs rajzfilmhez, sőt már be is ütemezte 2012. november 16-ra – a legújabb hírekben már a sztori is körvonalazódik, amiből kiderül, hogy a folytatás valójában egy előzményfilm lesz.
A Disney Plaza Central francia weboldal beszámolója szerint a Szörny Rt. 2-ben Mike és Sulley mindketten a Rémisztők egyetemének – University of Fear – diákjai, és mielőtt jó barátok lettek, hosszú ideig ellenségei voltak egymásnak. Az információ a mozi igazgatóknak került kézbesítésre a Disney 2011/2012-es katalógusában.
A 2001-es szörny Rt remekül teljesített a kasszáknál – 115 milliós büdzsé ellenében 255,8 millió USA és további 269,5 millió nemzetközi bevételt ért el -, így optimisták lehetünk a második rész kapcsán is.
(Visited 80 times, 1 visits today)

4 komment »

 • Isu :

  Első vitt mindent,várom ezt is !

 • zoltan0804 :

  Első nagyon jó volt, kiváncsi leszek erre is!

 • Sarkadi :

  Az elsőt én is nagyon szeretem a mai napig,mindenképp befogom ezt is szerezni! :)

 • Vadrina :

  Az első nekem nagyon tetszett,és a második részt már nagyon várom :D :D <3

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.