Főoldal » Filmhírek

Sophia Loren a The Human Voice-ban

5 július 2013 2 komment
Címkék: , , , , ,

SophiaLLoren Sophia Loren manapság már alig vállal be filmszerepeket, alaposan megválogatja, hogy mire mond igent. Bár neki már nincs mit bizonyítania, mégis öröm, ha aláír egy-egy produkcióra. Legutóbb a mozikban a Kilenc musicalben volt látható. A 78 éves olasz színésznő a La voce umana (The Human Voice) alkotásra írt alá, amelyet 40 éves fia, Edoardo Ponti fog ledirigálni.
A film egy 1930-as egy személyes színdarab alapján készül, amelyet Jean Cocteau francia költő írt. Az eredeti darabhoz képest a történetben többen fognak játszani és természetesen francia színhelyek helyett olasz helyeken fog játszódni a történet. Rómában, Nápolyban és Ostiában zajlik a forgatás, e hónapban indulhatnak a munkálatok.(Visited 28 times, 1 visits today)

2 komment »

  • Isu :

    Még ő él? Nem semmi… mármint nem kívánom a halálát de azt hittem meghalt.

  • ugge :

    Sophia Loren hollywood aranykorának egyik legszebb csillaga volt.

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.