Főoldal » Filmhírek

Készülhet az Így neveld a sárkányodat 2.

12 október 2010 9 komment
Címkék: , , , , , ,

igy_neveld_a_sarkanyodat_poszter2A DreamWorks Animation nyilvánosságra hozta hogy zöld utat kapott a gyártásra a Így neveld a sárkányodat második része, Hablaty, a botcsinálta – és lábú – ifjú viking és Fogatlan, az éjfúria sárkány a tervek szerint 2013-ban kerül újra a mozikba. Az első filmet 165 millióból hozták ki és nemzetközi szinten közel 500 milliót hozott, egyike volt az idén bemutatott legsikeresebb filmeknek.
Az Így neveld a sárkányodat 2-őt ismért Dean DeBlois fogja írni és rendezni, valamint az első részt szinkronizáló színészek is visszatérnek: Jay Baruchel, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller és Kristen Wiig hangján fognak megszólalni főhőseink.
“Semmit sem várok jobban, minthogy továbbvihessem a sztorit, és eddig nem látott helyekre vihessem el hablatyot és Fogatlan-t” – meséli DeBlois. “Nagy terveink vannak következő résszel, a fantasztikus csapattal az Így neveld a sárkányodat eredeti sztoriját akarjuk folytatni, abban a reményben, hogy ismét megérintjük a közönség szívét az egész világon”.(Visited 24 times, 1 visits today)

9 komment »

 • Isu :

  Nagyon örülök neki :)

 • sparta300 :

  Ez a világ legjobb meséje. 3d-ben néztem meg moziban, de ha nem lett volna 3d, akkor is ezt mondanám. Részletezhetném a dolgokat, hogy ezért, mag azért a legjobb, de nem akarom, egyszerűen ez a mese úgy tökéletes, ahogy van…

 • Push :

  Nem láttam az első részét, de ha ennyire jó akkor még lehet meg is nézem :D

 • BJ :

  Ja,még a végén én is!sparta300 feltudod ébreszteni a kíváncsiságot! :D

 • Feri :

  Már várom, az első nagyon tetszett!

 • Éjfúria :

  Nagyon örülök neki, hisz a kedvenc filmem.Éjfúria és a szörnyen nagy rémség a kedvenc sárkányom.Szóval röviden imádom a filmet és nagyon szeretnék folytatást.

 • Éjfúria :

  Nagyon örülök hisz a kedvenc filmem.

 • Pumukli1985 :

  Nagyon szeretem ezt a mesèt,és már nagyon várom a folytatâst!
  Remèlem 2013-ban már vègre látható lesz a mozivásznakon!!!!

 • adikas21 :

  Nagyszerű mese, végre megnézhettem :)
  Remélem szokáshoz híven nem szúrják el a folytatást.

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.