Főoldal » Filmhírek

Írják a Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón forgatókönyvét

6 december 2013 9 komment
Címkék: , , , ,

Az_ezust_tron2010-ben mérsékelt sikerrel mutatták be a Narnia krónikái – A Hajnalvándor útjat (írhattam volna mérsékelt bukást is, ugyanis csak a nemzetközi vetítések mentették meg a filmet a leégéstől). Bő három évnek kellett eltelnie, hogy a stúdió elkezdje előkészíteni a C.S. Lewis regénysorozata alapján készülő franchise negyedik részét, aminek forgatókönyvét a legfrissebb információk szerint a Pi élete írója, David Magee fogja elkészíteni.
“Mindig is imádtam a Narnia Krónikáit, mindig is arról álmodoztam, hogy megtalálom a saját átjárómat Narnia birodalmába. Sok-sok év után most végre egy kicsit beteljesülhet a kívánságom azzal, hogy megírom a Narnia Krónikái 4. – Az ezüst trón adaptációját – ennél izgatottabb már nem is lehetnék.” – nyilatkozta Magee.
A regény tartalma: Caspian király uralkodásának nyugalmát baljós események zavarják meg: felesége halála után egyetlen fia, a trón várományosa is nyomtalanul eltűnik. Jill és Eustace Aslan parancsára Narniába érkezik, hogy – a négy jelet követve – kiszabadítsák az elrabolt Rilian herceget. Küldetésük végrehajtásában segítségükre lesz Borongány, a mocsári flanga, aki a legerősebb bűbáj és varázslat közepette is bizonyítja hűségét.
Hőseink végül eljutnak Lennvilágba, ahol a gonosz a leggyönyörűbb és leghalálosabb arcát mutatja meg…
(Visited 738 times, 5 visits today)

9 komment »

 • BBQ :

  Most az a gondom, hogy meg fogom én ezt nézni, mert láttam az előző hármat is és szeretnék következetes maradni :) De az a baj, hogy nem emlékszem az előző háromra, így újra kell néznem majd azokat is. Viszont mivel nem emlékszem rájuk, így nagy rá az esély, hogy marhára nem tetszett az egész. –> Lehet jobb, ha hagyom az egészet :)

 • Isu :

  Nem kifejezetten érdekel hogy bukott e az előző rész.Egy dolog érdekel,hogy folytatják és jól is teszik :D

 • Duran :

  Nagy rajongója vagyok a könyvnek. Azt gondolom, hogy a filmek közül az első kettő jól sikerült, bár természetesen hollywoodtól megszokottan bőven volt módosítás a könyvhöz képest, de a harmadik résznél az az érzésem volt, hogy aki csinálta, mint ha kényszerből csinálta volna és minél előbb le akarta tudni a dolgot, valamint a harmadik résznél már túlzásba estek a könyvtől való eltérésben. Ha már egy ilyen lelkes embert találtak az új feladatra, akkor bízom benne, hogy visszahozza azt ami szerethető volt az első két részben. Biztos megnézős film nekem.

 • Tibo :

  nekem is nézős, a regények nagyon jók, és kedvenceim.

 • Ninto :

  Szertintem ez a rész ami következik nem lessz olyan érdekes mint az előző 3,mivel ebben a részben nem lessz benne a 4 főszereplő akit már megszoktunk. De majd meglássuk én várom már.

 • Ninto :

  És mikor lessz?Melyik évben?

 • ToriDi :

  Peter-ék nélkül nekem nem Narnia a Narnia. Ettől függetlenül lehet, hogy szép meg jó de azt hiszem a Narniát szerető emberek nem szokták meg, hogy nélkülük “harcoljanak” a gonosz ellen.

 • Benedek Botond :

  EGYSZERUEN IMADOM A NARNIA KRONIKAI FILMEKET MELEGSEGEL TOLT EL HOGY NE ADJ FEL SOHA SEMIT NE PROBALJ MAS LENI AMI VAGY EZT SUGALJA A FILM MEG AZ IS HOGY LEGY BATOR OSZINTE ES HU. NEKEM A NARNIA KRONIKAI FILMSOROZAT VALTOZAST HOZOT AZ ELETEMBE KICSIT DEPIS VAGYOK NEHA DE A NARNIA KRONIKAI ATSEGITNEK .SOKAL ERTELMESEB MIND EGY FILM AMIBE GYILKOLNAK MEG VEREKEDNEK . KOSZONOM H VAGY NARNIA KRONIKAI

 • erzsike :

  imádom a narnia krónikáit mind a filmeket mind a könyveket. nagyon várom már a negyedik részt, remélem nem cseszik el. amúgy nem értem sokak szerint miért szar a harmadik rész, szerintem azon kívül hogy eltér a könyvtől, nincs semmi baja. dehát ízlések és pofonok.

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.