Főoldal » Filmhírek

Hírek a Titánok harca 2. részéről

25 március 2011 7 komment
Címkék: , , , , , , , , , , , ,

Titánok harcaA tavalyi év egyik nagy mozis szenzációja volt A titánok harca, de ahogy az alapjául szolgáló mítoszokban is örök a háború, a film sem ér véget. A héten elkezdődött a film második részének, a Wrath of the Titans-nak a forgatása. A főszereplők között újra ott lesz Sam Worthington Perszeusz, Ralph Fiennes Hadész, valamint Liam Neeson Zeusz szerepében. A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.
Ezúttal Kronosz kiszabadítja a fogságba esett titánokat, és harcba küldi őket az uralkodó istenek, saját fiai, Zeusz, Hadész és Poszeidón ellen. A 3D-s mozi alkotói azt ígérik, hogy a Tartaroszból, a pokol legmélyebb fenekéről megszökő Kronosz történetében valóban megjelenítik és átélhetővé teszik a pokollá változó Földet.
A film további fontos szerepeiben Rosamund Pike (Androméda, a harcos királynő), Bill Nighy (Héphaisztosz) és Toby Kebbell (Argenor) játszik. A munka London közelében kezdődött, a stáb innen Dél-Angliába, Surreybe, majd Walesbe, onnan pedig Tenerife-re költözik. A bemutató 2012. március 30.-ra van kitűzve.
Forrás: InterCom Press(Visited 12 times, 1 visits today)

7 komment »

 • Isu :

  Jól hangzik már most :)

 • stranger :

  “A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.” – Valóban? Uramisten! Hiszen az volt ezidáig az év legsz*rabb filmje !!! Még hogy nagy siker! :D
  De amúgy meg teljesen mindegy: már az első rész is egy halom borzadály lett.

 • Norb (author) :

  Stranger, tudod, a siker és a minőség nem feltétlenül kapcsolódó fogalmak. :)
  Egyébként ez most egy átvett cikk, vagyis hozott anyagból dogoztunk…

 • stranger :

  Én tudom jól, hogy sajnos nem kapcsolódó fogalmak; főleg, hogy a plebsznek már régóta bármit el lehet adni… Mellesleg félreértés ne essék: azt is tudtam ám, hogy IC Press. ;)

 • hedvig :

  sztem nem lehet rossz.
  majd kiderül.. :)

 • cantri :

  “A rendezést A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-szel éppen frissen nagy sikert aratott Jonathan Liebesman-ra bízták.”

  Nem semmi ez az IC. :D Bár végülis anyagilag nem panaszkodhatnak.

  Amúgy az első rész nem volt rossz, de csak átlagos fantasyszösszenet lett belőle, pont a rendező személye miatt. Egy egész jó koncepciót baltáztak el úgy, hogy az már fájt.

 • Balázs :

  remélem, hogy a 2. rész nem lesz olyan gagyi, mint az 1. Anno a bemutatója teljesen felcsigázott, aztán kiderült, hogy a bemutatóban benne is volt minden. Iszonyú gagyi rendezés volt sajna :(

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.