Főoldal » Filmhírek

Egy ideig nem lesz semmi a Bridges Jones 3-ból

29 április 2013 4 komment
Címkék: , , , , ,

Bridges Jones 3 2011-ben tették közzé, hogy zöld utat kapott a Bridges Jones 3. része, majd bejelentették, hogy Peter Cattaneo, az Alul semmi rendezője készítheti el a folytatást. Idáig hiába várták a rajongók, a film forgatása mégsem indult el. Colin Firth, a franchise egyik főszereplője a Chicago Sun-Times-nak adott interjút, a színész elárulta, hogy a harmadik felvonás egy ideig nem fog elkészülni.
„Sajnos kicsit tovább kell várni rá. Nem azt mondom, hogy teljesen halott ügy, de elképzelhető, hogy mire a minden sínre kerül már Bridget Jones unokájának a története kerül a vásznakra. Szórakoztató volt benne lenni az első két részben, remélem, hogy azért lesz harmadik is. A történet eléggé érdekes fordulatot vesz, de azt kell, hogy mondjam, hogy a film egyelőre nem készül el.”(Visited 21 times, 1 visits today)

4 komment »

 • Isu :

  Nem is bánnom,első két részt sem láttam :D

 • ugge :

  én sem.

 • BBQ :

  Csak egy felvetés Isu! Ha nem láttad az első két rész miből gondolod, hogy nem bánod? :D :D :D

 • odrebalazs :

  hál’isten!

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.