Főoldal » Filmhírek

A Coen tesók westernfilm remake-en dolgoznak

27 október 2009 5 komment
Címkék: , , , , , , , , , , ,

A félszeműEthan és Joel Coen legújabb filmterve egy klasszikus western, A félszemű (True Grit) feldolgozása. A 69-es film John Wayne egyik legjobbja, amiért a legendás pisztolyhőst Oscar-díjjal jutalmazták, a félszemű rendőrbíró, Rooster Cogburn szerepéért. A filmben egy fiatal lány felbérli a marcona Roostert, hogy kapja el apjának gyilkosát. Ő pedig a lány, illetve egy tapasztalatlan texasi lovas csendőr társaságában útra kel, hogy igazságot tegyen.
Az új verzióban – mely Steven Spielberg produceri felügylete alatt készül – Jeff Bridges (A Vasember, Vágta, K-PAX, A nagy Lebowski) alakítja Cogburnt, és a legújabb hírek szerint Matt Damon (Az informátor!, A tégla, Bourne filmek) és Josh Brolin (Milk, Amerikai gengszter, Nem vénnek való vidék) is csatlakozott a filmhez. Előbbi játsza a rend zöldfülű őrét, még utóbbi maga a gyilkos lesz.(Visited 5 times, 1 visits today)

5 komment »

 • sirtomi :

  Ez jól hangzik. Szeretem a western filmeket.

 • BJ :

  Valaki tud esetleg valamit arról,hogy hol tart ez a film?

 • Norb (author) :

  Az imdb-n azt írják, hogy már az utómunkálatok folynak, és december 25-én lesz a film bemutatója az USA-ban. Viszont még nem indult be a marketing gépezet.

 • BJ :

  köszi,jó filmnek ígérkezik szerintem

 • Isu :

  jöhet :)

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.