Főoldal » Akció, Dráma, Film

A bombák földjén /The Hurt Locker/

15 június 2009 3 komment
Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2007, Bagdad: egy hely, ahol biztosan nem akarsz lenni. A civilizáció bölcsőjének tartott város most a bombák városa lett. Átlag 15 percenként robban egy bomba, halált aratva maga körül – kivéve ha sikerül hatástalanítani.
A B-szakasz a bombaszakértők elitalakulata, futva érkezve oda, ahonnan más már rég elrohant volna. A mindennapos emberfeletti feszültség azonban még az ő soraikban is érezteti hatását, két legjobb emberük között alakul ki feszültség: Sanborn őrmester az ex-ranger, és Eldgrige a mesterlövész között. Egy kis csapatban azonban emberéletek múlhatnak minden hibán… Kathryn Bigelow, a Holtpont és az Atomcsapda rendezőjétől. © filmtrailer.hu


A bombaszakértő Film adatlap
Eredeti cím: The Hurt Locker
Bemutató (USA): 2009. június 26.
Magyar cím: A bombák földjén
Magyar bemutató: 2010. február 18.
DVD megjelenés (HUN): 2010. május 13.
Műfaj: Akció, Háborús, Dráma
Rendező: Kathryn Bigelow
Forgatókönyvíró: Mark Boal
Szereplők: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Ralph Finnes, Guy Pearce
Filmstúdió: Summit Entertainment


A bombák földjén /The Hurt Locker/ képek:
A bombák földjén /The Hurt Locker/ előzetes /Trailer, HQ-HD/A bombák földjén /The Hurt Locker/ Film klip /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos oldal
Imdb adatlap


(Visited 122 times, 1 visits today)

3 komment »

  • BJ :

    Most már kíváncsi vagyok erre a filmre,mert mindenhol nagyon sztárolva van,de a Sólyom végveszélyben óta egy jó háborús filmet sem láttam!

  • BJ :

    Sikerült eljutnom odáig,hogy megnéztem!:)A mondanivalója érdekes,mert annyira hozzászokhatsz valamihez,hogy nem bírsz lemondani róla,akkor sem,ha semmi értelme.Az első felében Jeremy Renner szerepe,hogy ″én vagyok a legtökösebb az egész világon″nagyon iritált,de attól a résztől mikor a sivatagban vannak és 800m-ről lőnek egymásra az ellenállókkal,elkezdet több jó jelenet lenni ami tetszett.Ezért nálam kicsit jobb a közepes szintnél.Volt,hogy már rosszabb film is megkapta az Oscart,de a jelöltek közül nem rá szavaznék.Amit amúgy is lehet,hogy a producer elcseszett,de ez már csak egy pillanat és kiderül. :)

  • CSEPELI :

    SZERINTEM NAGYON JÓ A FILM.ÉLETSZAGÚ ÉS NEM AZ A KIMONDOTT AMERIKA A LEGJOBB A VILÁGON MAJMOLÓS CUCC.

Szólj hozzá te is!

Írd be a hozzászólásodat, vagy a trackbacket az oldaladról. Íratkozz fel a kommentekre subscribe to these comments RSS csatornán.

Fogalmazz szépen. Maradj a témánál. Ne spamelj.

Ezeket a tageket használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez egy Gravatar kompatibilis oldal. Ha akarsz egy bárhol használható avatart magadnak, regisztrálj: Gravatar.