Címkék Ezekkel megcímkézve: "Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet"

Címke: Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet

Bár a Walt Disney gyakorlatilag teljesen mellőzi a kezdetben még segíteni akaró George Lucas-t az új Star Wars filmek készítéséből, úgy tűnik a filmek marketingjéhez azért még előszeretettel használják fel a nevét: a legújabb hírek most arról számolnak be, hogy Lucasnak levetítették a jövő héten mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-et, és A KÉSZÍTŐK SZERINT Lucas-nak nagyon tetszett, amit látott.

Már egy hónap sincs hátra a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet mozibemutatójáig, és javában dolgoznak a box-office elemzők azon, hogy vajon mekkora összegre számíthat a stúdió a film nyitóhétvégéjén. Az film az első beérkezett becslések szerint ca. 130 millió dolláros bevételre számít az USA területéről az első hétvégén, ami egyik oldalról ugyan remek eredménynek számít

A nemzetközi előzetesek általában nem túl új látnivalóval szolgálnak az adott filmről, kivitelt képeznek azonban ez alól a távol-keleti változatok, ahol alaposan újravágják a kapott anyagot, és nem spórolnak az eddig nem látott jelenetekkel sem. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet japán előzetesével is pontosan ez a helyzet, ráadásul az egyik rövidke új jelenet egy jókora SPOILERT tartalmaz, ami nyomán egyből megindult a találgatás a rajongók körében.

Tavaly év végén a Star Wars: Az ébredő Erő-ben Kylo Ren és a titokzatos Snoke nagyúr személyében két új gonoszt ismerhettünk meg a Star Wars Univerzumából. Bármennyire is igyekeztek azonban a sötét oldal új képviselő, valahogy egyiküknek sem sikerült elérni azt dermesztő érzést, ami Darth Vader megpillantásakor úrrá lett a nézőkön.

Az időben a két trilógia között játszódó első önálló Star Wars filmben a lázadók egy csoportja kockázatos tervet készít, hogy ellopja a készülőfélben lévő Halálcsillag tervrajzát.

Az elmúlt két hónapban egy teaser-, két teljes és egy nemzetközi trailer érkezett a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történethez, a Science vs. Cinema YouTube csatorna egy elkötelezett Star Wars rajongó munkatársa pedig úgy döntött, összevágja ezeket egyetlen előzetessé.

A Starwars.com oldalon tegnap egy új poszter (link alatt) jelent meg a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, ma pedig itt van a mellé beígért előzetes is.

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet K-2SO (ejtsd: Kay-Tuesso) jelzésű droidjával már elég sokat foglalkoztak a filmes oldalak, ám közel sem ő az egyetlen robot, amelynek szerepe lesz a történetben: a LucasFilm tegnap nyilvánosságra hozta az első képet a C2-B5 jelzésű birodalmi asztrodroidról, amely első blikkre R2-D2 gonosz ikertesójának tűnik.

Megérkezett a beígért második előzetes a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, és egyszerűen nem találjuk a szavakat, mennyire jó. És nem csupán azért, mert az utolsó másodpercben egy szempillantás erejéig felbukkan egy jól ismert fekete sisak....

Jiang Wen Baze Malbus karakterét alakítja a decemberben érkező Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-ben (a karakterről röviden itt olvashatsz), és a hétvégén egy nagy Zsivány egyes rendezvény résztvevője is volt... a stúdió és rajongók milliói pechjére.

z Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.

A Disney legendás titoktartása miatt a tegnapi előzetesig igen keveset tudtunk a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet szereplőiről, a közel 2 perces trailerből azonban jópár dolog kiderült róluk. Lássuk, mik:
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,056RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,840FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Becsi Gergő: Király lett az előzetese a baywatch nak
  • deadpool: Nekem pont ugyanolyannak tűnik, mint a korábbi PÓKEMBER-FILMEK....
  • Tibo: Ez tuti jó lesz, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tetszett a...
  • Balázs: remélem végre megfelelő pókember lesz, kicsit unalmas már ez a sok...
  • Balázs: láttam, jó volt
  • Balázs: tényleg jónak tűnik :)
  • Népszerű bejegyzések