Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: World War Z

Filmhírek »

[23 szept 2013 | 6 komment | ]
Nem láthatjuk a Z világháború eredeti befejezését

Annakidején mi is hírül adtuk a Z világháború forgatása körüli mizériáról szóló híreszteléseket, miszerint az alkotók a film jelentős részének az újrforgatása mellett döntöttek, és Damon Lindelof forgatókönyvírót kérték fel egy épkézláb lezárás megírására. Lindelof-nak, aki többek közt a Prometheus forgatókönyvénél is közreműködött, köszönhetjük a mozikba és így az elénk kerülő befejezést, ami valakinek bejött, más inkább csak fanyalgott rajta. Marc Forster beavatta a nagyérdeműt az eredeti befejezés kulisszatitkaiba.

Film, Kritika »

[2 júl 2013 | 22 komment | ]
Z világháború kritika

Nagyon kellett már ez a film! De mondhatnám úgy is, ezúttal sikerült új dimenzióba emelniük a zombis halálvágták meglehetősen egy kaptafára készített változatait. Na, ja. Zombik. Rothadó test, mókás hörgések, fertőző harapás és ördögi gonoszság, emígy is jellemezhetnénk az élőholtak tisztes társaságát. Meg a trutymó. Sugárirányban, amit a szem-száj megkíván. Marc Forster produkciója itt szakítja atomjaira a bevált zsánert: filmje akciódús, ám vértelen és egyáltalán nem gusztustalan. Izgalmas és feszült, jól átgondolt történettel. Harapjanak meg, ha nem nézed meg!

Filmhírek »

[24 jún 2013 | 1 komment | ]
Várható a Z világháború folytatása

Z világháború trilógiának indult, ám a forgatásról érkező hírek alapján úgy tűnt, hogy nagy bajba került a film. A forgatókönyvátírások, a több hetes pótforgatás, a költségvetés növekedése, Marc Forster és Brad Pitt összezördülése után sokan előre temették a filmet. Ám az alkotás a hétvégén 66 millió dollárt kasszírozott Amerikában, a nemzetközi eredményekkel együtt eddig 111 millió dollárt termelt. A Paramount fellélegzett, erősen bíznak abban, hogy a költséges produkció profitképes lesz. A stúdió alelnöke, Rob Moore bejelentette, hogy várható a következő rész.

Filmhírek »

[23 ápr 2013 | 7 komment | ]
Z világháború – Marc Forster magyarázkodik

A Z világháború körül megoldódni látszanak a problémák. Brad Pitt zombifilmje alaposan túllépte a költségvetést, majd arról cikkeztek, hogy a film utolsó 30-40 percét újra kell írni és le kell forgatni. Úgy hírlett, hogy Marc Forster rendezővel is sok volt a gond, többen teljesen alkalmatlannak tartották a feladatra. De a bemutató közeledtével a stúdió igyekszik elsimítani mindent.

Akció, Dráma, Film, Horror »

[9 nov 2012 | 27 komment | ]
Z világháború – magyar előzetessel

Gerry Lane (Brad Pitt) a United Nation riportere, aki az egész világon keresztülutazik versenyt futva az idővel, hogy megállítsa az embereket zombivá alakító járványt, amely a hadseregeket és a komplett kormányokat dönt meg, az egész emberiséget létét fenyegetésbe sodorva. © filmtrailer.hu

Videók »

[6 nov 2012 | 4 komment | ]
Zombiháború /World War Z/ trailer preview

November 8-án, csütörtökön érkezik meg a Zombiháború magyar címet kapott, részben Magyarországon forgatott World War Z első előzetese – az Entertainment Tonight pedig tegnap közzétett egy kicsit több mint fél perces, igen ígéretes promó videót a trailerhez.
A film főszereplője Gerry Lane (Brad Pitt) riporter, aki az egész világon keresztülutazik versenyt futva az idővel, hogy megállítsa az embereket zombivá alakító járványt, amely a hadseregek és a kormányok dönt le, az egész emberiséget létét fenyegetésbe sodorva.

Filmhírek »

[4 jan 2012 | 1 komment | ]
Trilógia lehet a World War Z-ből

A Paramount Pictures World War Z filmje jelenleg a gyártás végső szakaszában van – csak 2012. december 21-én kerül az amerikai mozikba – és bár a sztori Max Brooks egykötetets regényének adaptációja, mind a stúdió, mind Marc Forster rendező trilógiává szeretné bővíteni. Ráadásul úgy tűnik, Brad Pitt-tel szeretnék az egészet végigvinni.
“Pitt számára a nagy sci-fi thriller a legjobb esély, hogy egy nagy film franchise is fűződjön a nevéhez

Film, Képek »

[20 aug 2011 | 3 komment | ]
A World War Z zombijai csak lógnak

Az Angelina Jolie által lassan elfogyasztott Brad Pitt nagy fába vágta fejszéjét, amikor bólintott a filmre. Max Brooks azonos című, 2006-os bestsellerének feldolgozása egyesek szerint egyenlő a lehetetlennel, Marc Foster rendező természetesen másképp vélekedik. Az előzmény röviden: egy Solanum nevű vírus fertőzése zombivá változtatja az emberiség nagy részét. A fertőzés emberről emberre, általában harapással terjed…

Képek »

[16 jún 2011 | 4 komment | ]
World War Z forgatási képek Brad Pitt-ről

Brad Pitt jelenleg éppen Máltán, Valettában forgatja a részben Magyarországon készülő World War Z poszt-apokaliptikus filmet, érkezett is pár fotó róla az aktuális helyszínről.
A film Max Brooks azonos című, 2006-os bestsellerének feldolgozása, ami 10 évvel azután játszódik, hogy az emberiség jócskán megfogyatkozva ugyan, de győztesen került az egész világon végigsöprő zombifertőzést követő háborúból. A teljes történetet a főszereplő (Pitt) segítségével ismerhetjük meg: egy riportert fog alakítani, aki a zombiháború túlélőivel készít interjúkat…

Filmhírek »

[23 júl 2010 | 1 komment | ]
Brad Pitt lesz a főszereplője a World War Z zombis filmnek

Az MTV News riportere Max Brooks-szal, a World War Z zombi-apokalipszises regény szerzőjével beszélgetett a Comic-Con-on, aki művének mozifilmváltozatáról árult el pár újdonságot: immár hivatalos tény, hogy a Marc Forster (A Quantum csendje, Machine Gun Preacher) rendezésében készülő film főszereplője Brad Pitt lesz, valamint a Paramount Pictures opciós jogot szerzett két másik projektjére is, a “The Zombie Survival Guide” és a “The zombie Survival Guide: Recorded Attacks.”-ra….