Címkék Ezekkel megcímkézve: "Where the Wild Things Are"

Címke: Where the Wild Things Are

A hányatott sorsú Where the Wild Things Are Canossa járása nálunk is folytatódik, egy darabig úgy tűn, be fogják mutatni a hazai mozik a filmet, ám végül lekerül a bemutatásra szánt filmek listájáról, úgyhogy nagy valószínűséggel csak DVD-n fogjuk elérni. Tény és való hogy a becslések szerint 100 millióba került film mindössze 71 milliót hozott vissza a bemutatása óta eltelt 4 hét alatt, ám biztos vagyok benne, hogy jóval nagyobb tömeg lenne rá kíváncsi...

Múlt héten mutatták be az Ahol a vadak várnak /Where the Wild Things Are/ című családi fantasyt, és a film egyből az amerikai box office listák élére ugrott. Talán a készítők sem számítottak arra, hogy a nyitóhétvégén 34,2 millió dollárral zárnak a hatalmas, szőrös lények, de úgy tűnik teljesen elvarázsolták a közönséget. Igaz, rá is férne a filmre, hogy jól kaszáljon, mivel nem kevesebb, mint 100 millió dolláros büdzséből készült, és a végére illene legalább nullszaldósra kijönnie.

Update: még négy karakter poszter érkezett. Négy jópofa posztert kaptunk a Maurice Sendak gyerekkönyve alapján készült Where the Wild Things Are-hez. A képeken Max, a fantáziavilág királya, valamint három "szörnyeteg" látható, Carol, Judit és KW. A film főszereplője Max, akit engedetlensége miatt szobafogságra ítélnek, kalandjai azonban csak ekkor kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Új, két és fél perces trailer érkezett Maurice Sendak könyvénekadaptációjához, a Where the Wild Things Are című kaland-fanatsy-hez, aminek főszereplője egy kisfiú, akit szobafogságra ítélnek. Max képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így a kalandok még csak most kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Maurice Sendak könyvének készülő adaptációját 2009. október 16-tól Amerikában, egy hónappal később pedig a hazai mozikban is megtekinthejük. A történet egy kisfiú, Max kalandjait követi, akit - miután szembeszegül édesanyja (Catherine Keener) szavával - büntetésből szobafogságra ítélnek. Egy kisfiú képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így Max kalandjai hamarosan egy egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőben folytatódnak. A Vad Dolgok földjén vagyunk, ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,983RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,744FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...
  • Jrex: 5: – A háborús filmek nem egymás folytatásai, amiben mindig ugyan...
  • Tibo: Én mind kettőmnek örülnék, egy részt valamilyen formában visszatérhetne...
  • Népszerű bejegyzések