Címkék Ezekkel megcímkézve: "Van Helsing"

Címke: Van Helsing

Májusban látott napvilágot a hír, amiben az állt, hogy az Universal Alex Kurtzman és Roberto Orci pruducerekel, valamint Tom Crusie-zal a várható főszereben dolgozik a Van Helsing film remake-jén - Kurtzman most elárulta, hogy a terveik szerint távolról sem fog emlékeztetni a legendás szörnyvadász új filmje a korábbi - Hugh Jackman főszereplésével készült - alkotásra. "Nos, nem akarok túl sokat kiadni, mivel tulajdonképpen még nagyon az elején vagyunk a beszélgetésnek, hogy mit-hogyan kellene csinálni.

Pár napja derült ki, hogy Guillermo del Toro soron következő filmje egy H.P. Lovecraft adaptáció lesz, a szerző Az őrület hegyei /At the Mountains of Madness/ című regényét fogja vászonra vinni. A NY Magazine beszámlolója szerint a hír egyben azt is jelenti, hogy a rendező lemondta a korábban beígért Van Helsing filmet, ami a tervek szerint nem szimpla remake-je lett volna a 2004-es Hugh Jackman filmnek, hanem a Bram Stoker Drakulájában megteremtett karakter történetét mutatta volna be....

A Pajiba tudósítása szerint az Universal Pictures egy újabb Van Helsing film fejlsztésébe fogott bele, ám a tervek szerint nem a 2004-es Hugh Jackman főszereplésével készülő filmen fog alapulni, hanem a Bram Stoker Drakula könyvében felbukkanó szörnyvadász kerül a vászonra. A film fejlesztését Guillermo del Toro produkciós cége fejleszti, del Toro saját forgatókönyvéből, leírásuk szerint az "akció-horror" kategóriába fog esni.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,705RajongókTetszik
1,516Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,438FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Chim: te jó ég… a címről nem is mondanék semmit, de ez a szinkron...
  • 5.: “Salazar bosszúja” :D ismét “remek” magyar címmel...
  • kompi: Az leírtak alapján most én is Reynolds-nak adok igazat. Az első rész...
  • Orkiman: Hogyha az jó hatással van a filmre, akkor igen. A mindenáron minél...
  • izellajos: Kár, hogy nem filmre forgatták, ez így nagyon home video képi...
  • kompi: Cserélve, újra megy megint.