Címkék Ezekkel megcímkézve: "Transcendence"

Címke: Transcendence

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőre ezúttal rendezésre adta a fejét, s első filmjéhez mindent rendelkezésére bocsátottak: egy nem túl eredeti, ámde magvas alapgondolat révén sokrétűen kibontható sztorit, nívós szereplőgárdát és rengeteg pénzt. Még némi hátszelet is kapott Nolan produkciós cégétől (sőt, magától Nolan-től is!), így minden adott volt egy olyan tudományos-fantasztikus film elkészítéséhez, ami után minden sci-fi rajongó megnyalhatja mind a tíz ujját. Lássuk, mire ment vele!

Április 17-én láthatjuk a mozikban Johnny Depp legújabb sci-fijét Wally Pfister, Christopher Nolan "házi" operatőre rendezésében. A Transzcendenst felfokozott várakozás jellemzi a nézők részéről, sokan már most az év sci-fijeként emlegetik a mesterséges intelligencia témakörét körbejáró filmet. Beindult a film marketing gépezete is, most egy vírusvideót adunk közre, amit az a radikális mozgalom "készített", amely Dr. Will Caster-t nevezte meg elsődleges célpontjául: ez a Technológiaellenes Forradalmi Egység (R.I.F.T.). Azt hiszem, Depp (és mi, nézők is) felköthetjük a gatyát!

Dr. Will Caster (Johnny Depp) megszállottan próbálja kitolni a mesterséges intelligencia ismert határait. A kutatás alanya saját maga, a célja pedig, hogy elérje azt a pontot, amikor a M.I. már túlszárnyalja az emberi agy kapacitását. Will evolúciója megkezdődik, és intelligens emberből lassan elkezd átalakulni szuperszámítógéppé… A Transzcendens egy trükkös sci-fi, Wally Pfister, Christopher Nolan állandó operatőrének rendezésében.

Wally Pfister, A Sötét lovag trilógia operatőre fogja rendezni a Johnny Depp, Kate Mara és Morgan Freeman főszereplésével készülő Transcendence sci-fi-thrillert, ami 2014. április 18-án debütál az amerikai mozikban, és most egy újabb előzetes, illetve egy moziplakát is érkezett hozzá...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,238RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,242FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • John: Szerintem ez a “hír” csupán egy fondorlatos terv része...
  • wolw: Ezek a DC-s esetek lassan már nem is hírek.
  • Jrex: De azért Csodanő nem olyan húzónév, mint Batman vagy Superman…
  • izellajos: Zack Snyder ennek a stáblistáján is szerepel, nem lehet...
  • Miner: Melyik részével nem értesz egyet? Egyébként a második rész már nekem...
  • darkcica: Azért én ezzel a kritikával nem értek egyet. Nekem nagyon tetszik...
  • Népszerű bejegyzések