Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Water Diviner"

Címke: The Water Diviner

Russell Crowe első rendezésében megkapó érzékenységgel viszonyul egy idegen kultúrához, s ügyesen lavíroz az I. világháborúban a Dardanellákon egymással megütköző érdekek és ideológiák vérhabos zátonyai közt. Mindezek, a kiváló színészi teljesítménnyel karöltve, segítenek leplezni e nagyívűnek szánt, de sajnos több ponton is meg-megbicsakló, "háborús", kalandfilmes dráma rendezői hibáit, amelybe Crowe érezhetően szívét-lelkét beletette.

Bő egy évig tartott a Dardanellák ostroma Gallipolinál 1915-ben. Bár az Antant elterelő hadműveletnek szánta a törökök megtámadását, az odavezényelt ausztrál és új-zélandi hadtestek teljesen felmorzsolódtak a központi hatalmak ellenállásán. Amikor Connor (Russell Crowe) értesül róla, hogy mindhárom fia eltűnt a csatában, elindul Ausztráliából Törökországba, hogy felkutassa őket.

A Variety közölte le az első képet a The Water Diviner filmből, ami nem más, mint Russell Crowe rendezői debütálása - úgy tűnik, kortársaihoz hasonlóan a korosodó Gladiátor is úgy döntött, ideje kipróbálnia magát a kamerák túloldalán. A film Ausztriában és Törökországban fog forogni, a sztori középpontjában pedig egy ausztrál pátriárka áll (Crowe alakítja), aki az 1919-es Gallipoli csata alatt eltűnt két fia nyomába ered...

Ahogy korosodó színészkollégái közül sokan mások, Russell Crowe is úgy döntött, ideje kipróbálnia magát a kamera másik oldalán - a The Water Diviner 1919-ben játszódik és egy ausztrál apa történetét követi, aki a Gallipoli csata alatt eltűnt fiai nyomába ered, és Törökországba utazik. A forgatókönyvet Andrew Knight és Andrew Anastasios írja, a producerek Troy Lum, Andrew Mason and Keith Rodger lesznek.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,052RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,836FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Ez tuti jó lesz, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tetszett a...
  • Balázs: remélem végre megfelelő pókember lesz, kicsit unalmas már ez a sok...
  • Balázs: láttam, jó volt
  • Balázs: tényleg jónak tűnik :)
  • Wolf: Bosszúállós rablók….:D Előzetesileg már jobb mint a csodás pók...
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...