Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Judge"

Címke: The Judge

A nagyvárosi, nagyszájú jogász, Hank Palmer (Robert Downey Jr.) az édesanyja halála miatt utazik haza, és kénytelen átmenetileg egy fedél alatt maradni az apjával (Robert Duvall). Az öreg bíró nyakas és kiállhatatlan. És nagyon beteg. És gyilkossággal gyanúsítják. Hank akarva-akaratlan egyre több időt tölt a szülői házban, és egyre jobban érti, miért is szökött el innen örökre. Ám család ellen nincs orvosság: a szeretet is felébred benne a rokonság iránt, melyet olyan nagyon igyekezett elfelejteni.

Robert Downey Jr. saját Twitter oldalán tette közzé az első előzetest új filmjéhez, az októberben érkező The Judge című filmdrámához. A Vasember sztárja a filmben egy nagyvárosi ügyvédet alakít, aki édesanyja halálakor visszatér szülővárosába, és megdöbbenve tapasztalja, hogy édesapját - aki mellesleg a városi bíróság vezetője - letartóztatták felesége meggyilkolásának vádjával

A pletykafészek sorozat egyik sztárja, Leighton Meester és Jeremy Strong (Lincoln, Zero Dark Thirty – A bin Láden hajsza) csatlakozott a The Judge dramedy gárdájához. Jeremy Strong játszhatja Robert Downey Jr. öccsét, Leighton Meester pedig Vera Farmiga lányát formálhatja meg.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,030RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,808FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...
  • Tibo: Így az előzetes alapján érdekes lesz, de a 1997-es az tutira ott van és...
  • Wayne: Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc! A 97-es filmben legalább...
  • Torony 1.: Hu de durva,látvány,akció,stb.már most csorog a nyálam.jőhet.
  • Becsi Gergő: Nagyon komoly lesz
  • ThomasG: A magyar forgalmazó nem inkább az ADS Service? :)