Címkék Ezekkel megcímkézve: "snake plissken"

Címke: snake plissken

Tavaly márciusban jelentette be Joel Silver producer, hogy elkezdték a fejlesztését a Menekülés New Yorkból remake-nek, és egészen idáig semmi újat nem hallhattunk a projektről. A Starlog értesülései szerint azonban már javában zajlik a casting, és Snake Plissken ikonikus szerepére Charlie Hunnam, a hamarosan záróévadához érkező Kemény motorosok (Sons of Anarchy) sztárja a legesélyesebb. Jon Bernthal (The Walking Dead) és Dan Stevens (The Guest) szintén rajta vannak a listán, ám Hunnam esélyeiről sokat elárul az, hogy vele fogják elkészíteni a vázlatokat, amivel az őszi Amerikai Filmvásáron forgalmazót keresnek a filmnek.

Joel Silver producer tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy a StudioCanal-lal közösen elkezdik fejleszteni John Carpenter 1981-es Menekülés New Yorkból akciófilmjének remakeje-ét. A projekt nem újkeletű, és az évek során számtalan színészt hírbe hoztak már az eredeti filmben Kurt Russell által megformált ikonikus karakter: Snake Plissken szerepe kapcsán: Gerard Butler, Tom Hardy és legutóbb Jeremy Renner neve is felmerült.

Remake-ek és folytatások: az idei év úgy tűnik, erről fog szólni. Hosszú évek óta beszéd tárgya, hogy John Carpenter 1981-es akció-klasszikusát, a Kurt Russell főszereplésével játszódó Menekülés New Yorkból-t újra előveszik és remake készül belőle. Úgy tűnik, most már komolyan is lehet venni. A New Line Allan Loeb-et (Tőzsdecápák 2.) kérte fel a forgatókönyv megírására, és ő csipetnyi humorral és irónával fűszerezve olyan jól megformálta Snake karakterét, hogy a stúdió rögtön zöld utat adott a projectnek és a "gyorssáv"-ba helyezte - azaz mindent megkapnak, hogy minél gyorsabban elkészüljön a film....
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,700RajongókTetszik
1,516Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,436FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • kompi: Az leírtak alapján most én is Reynolds-nak adok igazat. Az első rész...
  • Orkiman: Hogyha az jó hatással van a filmre, akkor igen. A mindenáron minél...
  • izellajos: Kár, hogy nem filmre forgatták, ez így nagyon home video képi...
  • kompi: Cserélve, újra megy megint.
  • Wolf: Az ilyen típusú filmek szerintem közelébe se lesznek a nevezésnek.
  • Rena: Na, kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből… :)