Címkék Ezekkel megcímkézve: "Skyline"

Címke: Skyline

A kozmikus társkeresés örök az emberiség történetében. Míg valóságban kevésbé, filmes fikciók tekintetében jól állunk Földönkívüli Intelligenciával történő találkozásokkal. Némelyike még blockbuster is, lényeg azonban az, hogy kipusztulásra vágyó halandóként a mozis siker mértéke az idegenek gyilkos ösztöneinek, pusztításának domborítása. Mit meg nem tesznek a hülyéi, hogy elsöpörjenek bennünket a világmindenség térképéről?

Az elmúlt hétvége egyetlen film körül forgott: péntek óta mentek a találgatások, vajon a Harry Potter és a halál ereklyéi 1. része hány korábbi listavezetőt utasít maga mögé? Nos, a rekordok elmaradtak ugyan, de panaszra még sincs ok: az "alltime" nyitóhétvége listán a hatodik, ugyanezen lista novemberi bemutatóra szűkített változatában a második helyet szerezte meg a film, viszont a Harry Potter franchise eddig bemutatott részei közül ez lett a legsikeresebb. A számok: 125 millió dollár érkezett a amerikai mozikból, további 205 a nemzetközi vetítésekből, a film büdzséje pedig 250 millióra rúg, arról azonban nem szól a fáma, hogy ebben mennyire van benne a film második fele...

Hárman próbálták meg ledönteni múlt héten szerzett trónjáról Megagy-at, egyikük sem járt azonban sikerrel. Denzel Washington úgy tűnik, nem tanult a tömegközlekedéssel kapcsolatos kudarcából: tavalyi metrós buktája után (Hajsza a föld alatt) most egy vonatos filmmel próbálkozott be, ráadásul ugyanaz a rendező, Tony Scott asszisztált hozzá. Az eredmény szinte kísértetien hasonló: mindkét film 100 milliós büdzséből készült, a Száguldó bomba (Magyar bemutató: december 10.) 23,5 millió dollárt, a Hajsza a föld alatt 23,4 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén - nem kell Lui Padrenak lenni ahhoz, hogy megjósoljuk, a végeredmény is ugyanaz lesz.

Ha azt hiszed, elbújhatsz, ha azt hiszed ellenállhatsz, akkor nem láttad a fényt - olvashatjuk a legújabb előzetesén a Skyline című sci-finek, amivel, be kell hogy valljam, megvettek. A film egy kicsit A függetlenség napja, egy kicsit Amikor megállt a Föld, a fényhatások pedig a negyedik típusú találkozásokat juttathatják eszünkbe, mégis meglehetősen ígéretesnek tűnik. Az Alien Vs Predator mögött álló csapat új sci-fi-jében egy átmulatott éjszaka után egy társaság arra ébred, hogy földönkívüliek támadták meg a földet, aki igyekeznek leradírozni az emberiséget a bolygó felszínéről...

Néhány napja a film adatlapjára még csak egy elég csupasz, éjszakai égboltos poszter került, azonban az Universal most kiadott egy újabb, akciódúsabb posztert a november 12-én debütáló Skyline című fimhez. Bármily meglepő, a sci-fiben idegen lények támadnak a Föld nevű bolygóra (persze az USA-ra, hova máshova). Nem tudni miért akarják elpusztítani az emberiséget, de bizony el akarják, így a földlakóknak nincs más választásuk, mint visszavágni.

Az Alien Vs Predator mögött álló csapat új sci-fi-jében egy átmulatott éjszaka után egy társaság arra ébred, hogy földönkívüliek támadták meg a földet, aki igyekeznek leradírozni az emberiséget a bolygó felszínéről. Az első támadás túlélő csapatba szerveződnek, és úgy döntetnek, felveszik a harcot a sosem látott lények ellen.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,985RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,745FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...