Címkék Ezekkel megcímkézve: "Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás"

Címke: Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás

Bár az előzetes infók és videók alapján sem a látványvilágra, sem a színészek felhozatalára nem lehetett panasz, mégsem sikerült sikerrel nyitnia Wachowskiek Felhőatlasz című filmjének: a 102 milliós költségvetéssel készült sci-fi/fantasy mindössze 9,4 milliót hozott a hétvégén, ami - köszönhetően Az Argo-akció és a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak remek, előző héthez képest minimális nézőszámcsökkenéssel járó vetítéseinek- a harmadik helyre volt elegendő. A kudarc oka valószínűleg a nehezen érthető/átlátható sztoriban kereshető, amit ezúttal kritikusok gyomra sem nagyon vett be: a rottentomatoes-on 62%-ban érkezett róla pozitív vélemény. Magyar bemutató: 2012. november 22.

A Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás mozgóposzterén a rendes moziplakáton is látható "piramisfej" rövid jelenete látható - bár némiképp furcsa, hogy a mozdulat elején látható bárd hogyan változik át egy óriási késsé. Magyar bemutató: 2012. november 1., előzetes és egyéb dolgok a film adatlapján.

A két legfrissebb poszterünk ezúttal két, már jól ismert alkotáshoz készült: a Tom Cruise főszereplével játszódó Jack Reacher tervezett magyar bemutatója: 2013. január 3., míg a Silent Hill 2: Kinyilatkoztatás 3D horrorfilmet már 2012. november 1-jétől élvezhetik a műfaj rajongói - utóbbi poszterén a filmben felbukkanó "szexi" nővérkék egyikét láthatjátok.

Heather Mason (Adelaide Clemens) és édesapja (Sean Bean) folyamatos mozgásban van, mindig egyetlen lépéssel a nyomukban loholó sötét erők előtt, melyek az életüket fenyegetik. A tragédia épp Heather 18. születésnapján üt be: egy rémálmokkal teli éjszaka után Heather édesapjának nyoma veszik, ő pedig ráébred, hogy nem az, akinek gondolja magát. A felfedezés nyomán egyre mélyebbre hatol a démoni világba, ami azzal fenyegeti, hogy örökre csapdába eshet Silent Hill-ben. © filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,035RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,812FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...
  • Tibo: Így az előzetes alapján érdekes lesz, de a 1997-es az tutira ott van és...
  • Wayne: Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc! A 97-es filmben legalább...
  • Torony 1.: Hu de durva,látvány,akció,stb.már most csorog a nyálam.jőhet.
  • Becsi Gergő: Nagyon komoly lesz
  • ThomasG: A magyar forgalmazó nem inkább az ADS Service? :)
  • Népszerű bejegyzések