Címkék Ezekkel megcímkézve: "San Andreas"

Címke: San Andreas

A Szikla ezúttal egy minden követ megmozgató katasztrófafilmben állja a sarat a Természet erőivel szemben: mit neki a Richter-skálát kiakasztó földrengés, cunami vagy családi tragédia, képes lenne Atlaszként elcipelni széles vállain egész Kaliforniát, ha kell. Ellenfele Szent András, na nem az apostol, hanem a törésvonal, ami alaposan átrendezi Amerika nyugati partjának domborzatát. A XXI. század Schwarzeneggere mindent megtesz, hogy családját biztonságban tudja, s ezzel az átlagember – azaz mindannyiunk - hősévé válik, miközben körülötte hamuvá és porrá omlik az Amerikai Álom.

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

A tegnap érkezett képeket követően a Warner Bros. az első előzest is közzétette Dwayne Johson új filmjéhez. A tartalomhoz is kaptunk egy kis frissítést: a hírhedt Szent András-törésvonal mentén egy 9-es erősségű földrengés zúdul Kaliforniára, sosem látott pusztítást hagyva maga mögött. Egy mentőhelikopter pilóta (Johson) és elhidegült felesége (Carla Gugino) együtt indul közös lányuk megmentésére.

Megérkeztek az első hivatalos képek a San Andreas című 3D katasztrófafilmhez, aminek főszerepét az akciófilmek rajongóinak egyik kedvence, Dwayne Johnson lesz látható és szétcsapnivaló emberek híján valószínűleg a drámai oldalát fogja nekünk megmutatni. Reszkethetnek a 2016-os Oscar díjra pályázók

Az Instagram-ra tette föl az első képet Dwayne Johnson új, San Andreas című katasztrófafilmjéből, amit " a világ első 3D-s földrengéses katasztrófafilmjének" titulált. A film középpontjában egy helikopterpilóta (Johnson) áll, aki egy pusztító földrengés után Kalifornába repül, hogy megtalálja/megmentse lányát, akivel egy ideje már elhidegedtek egymástól.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,984RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,752FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...
  • TetraB: aki esetleg azon filózik, hogy felkösse magát, a film megtekintése...
  • Népszerű bejegyzések