Címkék Ezekkel megcímkézve: "rövid"

Címke: rövid

Az új Micimackó mozifilmmel együtt kerül bemutatásra ez év júliusában a Walt Disney kézzel rajzolt animációs rövidfilmje, a The Ballad of Nessie. A rajzfilm a Loch Ness-i szörnylányról, Nessie-ről szól, aki legjobb barátjával, az életre kelt gumikacsával, MacQuack-kel épp egy kis mocsárban élnek. Amikor feltűnik a kapzsi üzletember, MacFroogle, aki egy mini-golf pályát akar létesíteni a mocsár területén, Nessienek kell megvédenie otthonát.

Egy normál mozis és egy rövidített változat - 1 perc - érkezett a 2011. március 17-én moziba kerülő A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-hez. Utóbbi végén kiderül a film korhatár besorolása is: PG-13-at kapott, azaz nyugodtan megnézhetik a tinédzserek is. Hivatalos szinopszis: 1942. február 25-én százezer ember látott valami megmagyarázhatatlant Los Angeles fölött. Az amerikai hadsereg ezernégyszáz légelhárító lövedéket lőtt ki a különös jelenségre, de eredmény nélkül. Ez volt az első találkozás. Nem tudtuk, miért jöttek. Mostanáig. Először az a tengerészgyalogos-egység sem tudja, mi a feladata, amelyiket Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével L.A.-be vezényelnek...

Az eddigi legrövidebb The Expendables trailer nem a filmre, hanem a hétköznapinak semmiképp sem mondható szereplőgárdára fókuszál, egyenként felvillantva az akciófilm-legendákat: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Randy Couture és Terry Crews. (Eric Roberts-et aljas módon kifelejtették a felsorolásból) Magyar címe még nincs Stallone új akciófilmjének, a magyar bemutató viszont ki lett tűzve: 2010. augusztus 19., a nemzetközi premier hetében.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,034RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
238KövetőKövetés
19,811FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Mano: Aki látta a sorozat alapjául szolgáló régi filmet az tudhatja, hogy a...
  • Tibo: Így az előzetes alapján érdekes lesz, de a 1997-es az tutira ott van és...
  • Wayne: Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc! A 97-es filmben legalább...
  • Torony 1.: Hu de durva,látvány,akció,stb.már most csorog a nyálam.jőhet.
  • Becsi Gergő: Nagyon komoly lesz
  • ThomasG: A magyar forgalmazó nem inkább az ADS Service? :)