Címkék Ezekkel megcímkézve: "Rogue One: A Star Wars Story"

Címke: Rogue One: A Star Wars Story

Az időben a két trilógia között játszódó első önálló Star Wars filmben a lázadók egy csoportja kockázatos tervet készít, hogy ellopja a készülőfélben lévő Halálcsillag tervrajzát.

z Entertaiment Weekly jóvoltából tegnap több kép és néhány, a történet szempontjából fontos szereplő rövid jellemzése is megérkezett a decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-hez, többek között a főszereplő Felicity Jones, valamint Donnie Yen és Forest Whitaker karakteréről.

A várakozásoknak megfelelően meg is érkezett az első előzetes a Rogue One: A Star Wars story-hoz, ami a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet magyar címet kapta, és természetesen a nemzetközi premierrel egyidőben, azaz december 15-én érkezik a hazai mozikba is.

Bár maga a film csak december közepén érkezik, a Disney nem bíz semmit a véletlenre és már most elkezdi ontani az anyagokat az első Star Wars spin-off-hoz, a Rogue One: A Star Wars Story-hoz. Elvileg még ma megérkezik a teljes teaser trailer, de addig is itt egy rövid ízelítő az előzetesből...

Idén decemberben érkezik az első különálló Star Wars film, a Rogue One: A Star Wars Story, és már most, az év elején egyre-másra érkeznek róla a hírek. Már jó ideje tudjuk, hogy a film története az első Halálcsillag terveinek ellopása körül fog zajlani, azaz időben a Star Wars III és IV közé tehető...

Néhány dolog már kiderült az idén mozikba kerülő Rogue One: A Star Wars filmről: tudjuk hogy időben a Star Wars III és IV között játszódik, valamint azt is, hogy a középpontjában egy csapat lázadó fog állni, akik arra vállalkoznak, hogy ellopják a első Halálcsillag terveit. Érkezett azonban pár új infó is a filmhez, egyelőre hivatalosan nem megerősítve, lehetséges SPOILEREKKEL.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,231RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,236FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Gáva Mihály: Jöjjön már kifelé
  • Attila: Én nem várok már a DC-től nagy durranást… amig nem Nolan csinál...
  • thedarkmanhd: Pár hónappal ez elött a producer azt mondta ,hogy lesz 4. és...
  • demonicius: Hát ez k.rva jo lessz…
  • Tibo: Nagyon úgy tűnik, sajna :( És ez picit kihat a sorozatokra is, pár...
  • krok: Addig variálnak míg bevariálnak sajat maguknak. Semmi nem egyezik...
  • Népszerű bejegyzések