Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: Robert Pattinson

Akció, Dráma, Film »

[1 júl 2014 | 0 komment | ]
Országúti bosszú – magyar előzetessel

Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékről, hanem az elvről van szó: a kalandor nem tűri, hogy lopjanak tőle. Üldözőbe veszi az őt megrövidítő bűnözőket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd.

Filmhírek »

[4 jún 2014 | 18 komment | ]
Robert Pattinson lesz Indiana Jones?

Élénken folyik a találgatás, vajon kivel fogja folytatni a Disney az Indiana Jones franchise-ot: Márciusban a a Latino Review Bradley Cooper-t nevezte meg Harrison Ford potenciális utódjának (pár nappal később kiderült, hogy ez kacsa), a The Daily Star legújabb információi szerint most Robert Pattinson a stúdió favoritja.
A hír természetesen most is egy magát megnevezni nem kívánó bennfentestől érkezett, a stúdió pedig egyelőre nem kommentálta:

Filmhírek »

[28 máj 2014 | 1 komment | ]
Idol’s Eye – Robert de Niro és Robert Pattinson közös akciófilmje

A Benaroya Pictures tegnap jelentette be, hogy náluk fog elkészülni az Olivier Assayas (Párizs, szeretlek!) rendezésében készülő Idol’s Eye akció-thriller, amelynek fő szerepeiben Robert de Niro és Robert Pattinson lesz látható.

Filmhírek »

[11 júl 2013 | 1 komment | ]
Mission Blacklist – A svéd Erik Jendersen rendezheti a thrillert

/a> Robert Pattinson néhány hónapja arra vár, hogy a Mission: Blacklist thrillerrel történjen valami. A rendezői szék eddig üres volt, de most már ül benne egy svéd filmes Jesper Ganslandt személyében. Ő az Emberszabású és a Blondie filmeket készítette korábban. A forgatókönyvet Erik Jendersen, Az elit alakulat sorozat és a Briliáns meló írója tette le az asztalra.

Filmhírek »

[27 jún 2013 | 7 komment | ]
Robert Pattinson lesz A szürke ötven árnyalata főszereplője?

Most, hogy a rendező kilétére már fény derült, A szürke ötven árnyalata férfi illetve női főszereplőjének kiválasztása van soron – egyes források szerint az Alkonyat sorozattal befutott és többször is “az év legvonzóbb pasijának” megválasztott Robert Pattinson a legesélyesebb a szerepre.

Filmhírek »

[19 ápr 2013 | 1 komment | ]
Maps to the Stars – Julianne Moore és John Cusack is játszik a filmben

David Cronenberg következő filmje a Maps to te Stars lesz, amelyre már leszerződött Robert Pattison és Sarah Gadon. A rendező és a színészek korábban a vegyes fogadtatásban részesült Cosmopolisban dolgoztak együtt. Julianne Moore és John Cusack is csatlakozott a produkcióhoz, illetve korábban emlegették még Viggo Mortensen nevét is….

Fantasy, Film, Romantikus, Thriller »

[29 aug 2012 | 19 komment | ]
Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész magyar feliratos előzetessel

Renesmee születését követően Bella (Kristen Stewart) élvezi új életét, és a vámpírléttel együtt járó erőket. A családi béke azonban rövidesen újra veszélybe kerül, amikor egy újfajta fenyegetés üti fel a fejét. Irina meg van győződve róla, hogy egy Renesmee-hez hasonló gyermek felnőve veszélyt jelenthet még a Volturi létezésére is, ezért megkeresi, és hamis információkkal megpróbálja rávenni őket, hogy pusztítsák el a gyermeket. Bella és a Cullen család minden szövetségesét összegyűjti a végső, elkerülhetetlen csatára, amelyet egy minden eddiginél erősebb ellenféllel szemben kénytelen megvívni. © filmtrailer.hu

Képek »

[18 aug 2012 | 11 komment | ]
Új képek az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részéből

A Summit Entertainment új fotókat adott közre az Alkonyat Saga új részéből, a Hajnalhasadás 2. részéből, melynek főszereplői továbbra is Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner. Bella és Edward gyermekének, Renesmee-nek, születése veszélyes láncreakciót vált ki, ami a Culleneket és a Volturikat egy elkerülhetetlen végső csata felé sodorja. Az izgalmas és romantikus Hajnalhasadás folytatja a természetfeletti karakterek és a szenvedélyes szerelem történetét, ami az Alkonyat szériát a világ egyik leghíresebb jelenségévé tette.

Dráma, Film »

[19 ápr 2012 | 7 komment | ]
Cosmopolis – új trailerrel

A Cosmopolis egy huszonnyolc éves, milliárdos tőzsdeügynök 24 óráját meséli el, aki egy reggel úgy dönt, hogy a város másik végébe hajt hajat vágatni, a kényszerű pihenőkkel – az elnök manhattani látogatása, egy híres rapper temetési menete és egy tüntetés – tarkított út közben pedig szép lassan elveszíti összes vagyonát, sőt egy bérgyilkossal is dolga támad. © filmtrailer.hu

Dráma, Film »

[5 ápr 2012 | 6 komment | ]
Bel Ami – A szépfiú – trailerrel (16)

Georges Duroy (Robert Pattinson) az 1980-as évek Párizsában a csótányoktól bűzlő padlásszobától egészen a legfényűzőbb szalonokig jutott kizárólag szellemessége és ellenállhatatlan csábereje lévé. A hatalom és gazdagság világban, ahol a politika és a média csupán a befolyásolás egyik eszközeivé váltak a szex gyakran egyet jelent az erővel, a híresség pedig a megszállottsággal.

Filmhírek, trailer »

[23 júl 2011 | 8 komment | ]
Bel Ami trailer – Robert Pattinson új filmje

Megérkezett az előzetes a Guy de Maupassant regénye alapján készülő Bel Ami filmhez is, a szereposztás terén biztosan nem fogja panasz érni a stúdiót: Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas és Colm Meaney alkotják a törzsgárdát. A film egy ifjú férfiről (Pattinson) szól, aki az 1890-as években Párizsban komoly hatalomra szert tett azáltal, hogy gazdag és befolyásos nők szeretője lett…

Fantasy, Film, Romantikus, Thriller »

[6 jún 2011 | 28 komment | ]
Alkonyat – Hajnalhasadás 1. rész – trailerrel

Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) végre az ifjú házasok boldog életét élhetnék, ám árulások és tragédiák sorozata egész világukat romba döntheti. Az esküvő után Bella és Edward nászútra Rio de Janeiróba utaznak, ahol végre átadhatják magukat szenvedélyeiknek. Bella hamarosan észreveszi, hogy várandós, és a kis híján végzetes szülés során Edward teljesíti a lány régi kívánságát: halhatatlanná teszi. Lányuk, a különleges RenesmeeE érkezése azonban veszélyes események lavináját indítja el. A Cullenek és szövetségeseik szembekerülnek a vámpírvezetők, a Volturik félelmetes tanácsával…