Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: Robert Pattinson

Dráma, Film »

[8 aug 2014 | 0 komment | ]
Térkép a csillagokhoz – David Cronenberg filmje magyar előzetessel

A Weiss-család egy tipikus hollywoodi dinasztia: az apa, Stafford (John Cusack) korábban egy önsegítő program kidolgozásával vált sikeressé; míg az anya, Cristina (Olivia Williams) ideje nagy részében 13 éves fiuk, a gyereksztár Benjie karrierjét egyengeti. Stafford egyik páciense a színésznő Havana (Julianna Moore), aki arról álmodozik, remake-et készít a filmnek, amely a ’60-as években sztárrá avatta édesanyját, Clarice-t (Sarah Gadon)…

Akció, Dráma, Film »

[1 júl 2014 | 2 komment | ]
Országúti bosszú – magyar előzetessel

Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékről, hanem az elvről van szó: a kalandor nem tűri, hogy lopjanak tőle. Üldözőbe veszi az őt megrövidítő bűnözőket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd.

Filmhírek »

[4 jún 2014 | 18 komment | ]
Robert Pattinson lesz Indiana Jones?

Élénken folyik a találgatás, vajon kivel fogja folytatni a Disney az Indiana Jones franchise-ot: Márciusban a a Latino Review Bradley Cooper-t nevezte meg Harrison Ford potenciális utódjának (pár nappal később kiderült, hogy ez kacsa), a The Daily Star legújabb információi szerint most Robert Pattinson a stúdió favoritja.
A hír természetesen most is egy magát megnevezni nem kívánó bennfentestől érkezett, a stúdió pedig egyelőre nem kommentálta:

Filmhírek »

[28 máj 2014 | 1 komment | ]
Idol’s Eye – Robert de Niro és Robert Pattinson közös akciófilmje

A Benaroya Pictures tegnap jelentette be, hogy náluk fog elkészülni az Olivier Assayas (Párizs, szeretlek!) rendezésében készülő Idol’s Eye akció-thriller, amelynek fő szerepeiben Robert de Niro és Robert Pattinson lesz látható.

Filmhírek »

[11 júl 2013 | 1 komment | ]
Mission Blacklist – A svéd Erik Jendersen rendezheti a thrillert

/a> Robert Pattinson néhány hónapja arra vár, hogy a Mission: Blacklist thrillerrel történjen valami. A rendezői szék eddig üres volt, de most már ül benne egy svéd filmes Jesper Ganslandt személyében. Ő az Emberszabású és a Blondie filmeket készítette korábban. A forgatókönyvet Erik Jendersen, Az elit alakulat sorozat és a Briliáns meló írója tette le az asztalra.

Filmhírek »

[27 jún 2013 | 7 komment | ]
Robert Pattinson lesz A szürke ötven árnyalata főszereplője?

Most, hogy a rendező kilétére már fény derült, A szürke ötven árnyalata férfi illetve női főszereplőjének kiválasztása van soron – egyes források szerint az Alkonyat sorozattal befutott és többször is “az év legvonzóbb pasijának” megválasztott Robert Pattinson a legesélyesebb a szerepre.

Filmhírek »

[19 ápr 2013 | 1 komment | ]
Maps to the Stars – Julianne Moore és John Cusack is játszik a filmben

David Cronenberg következő filmje a Maps to te Stars lesz, amelyre már leszerződött Robert Pattison és Sarah Gadon. A rendező és a színészek korábban a vegyes fogadtatásban részesült Cosmopolisban dolgoztak együtt. Julianne Moore és John Cusack is csatlakozott a produkcióhoz, illetve korábban emlegették még Viggo Mortensen nevét is….

Fantasy, Film, Romantikus, Thriller »

[29 aug 2012 | 19 komment | ]
Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész magyar feliratos előzetessel

Renesmee születését követően Bella (Kristen Stewart) élvezi új életét, és a vámpírléttel együtt járó erőket. A családi béke azonban rövidesen újra veszélybe kerül, amikor egy újfajta fenyegetés üti fel a fejét. Irina meg van győződve róla, hogy egy Renesmee-hez hasonló gyermek felnőve veszélyt jelenthet még a Volturi létezésére is, ezért megkeresi, és hamis információkkal megpróbálja rávenni őket, hogy pusztítsák el a gyermeket. Bella és a Cullen család minden szövetségesét összegyűjti a végső, elkerülhetetlen csatára, amelyet egy minden eddiginél erősebb ellenféllel szemben kénytelen megvívni. © filmtrailer.hu

Képek »

[18 aug 2012 | 11 komment | ]
Új képek az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. részéből

A Summit Entertainment új fotókat adott közre az Alkonyat Saga új részéből, a Hajnalhasadás 2. részéből, melynek főszereplői továbbra is Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner. Bella és Edward gyermekének, Renesmee-nek, születése veszélyes láncreakciót vált ki, ami a Culleneket és a Volturikat egy elkerülhetetlen végső csata felé sodorja. Az izgalmas és romantikus Hajnalhasadás folytatja a természetfeletti karakterek és a szenvedélyes szerelem történetét, ami az Alkonyat szériát a világ egyik leghíresebb jelenségévé tette.

Dráma, Film »

[19 ápr 2012 | 7 komment | ]
Cosmopolis – új trailerrel

A Cosmopolis egy huszonnyolc éves, milliárdos tőzsdeügynök 24 óráját meséli el, aki egy reggel úgy dönt, hogy a város másik végébe hajt hajat vágatni, a kényszerű pihenőkkel – az elnök manhattani látogatása, egy híres rapper temetési menete és egy tüntetés – tarkított út közben pedig szép lassan elveszíti összes vagyonát, sőt egy bérgyilkossal is dolga támad. © filmtrailer.hu

Dráma, Film »

[5 ápr 2012 | 6 komment | ]
Bel Ami – A szépfiú – trailerrel (16)

Georges Duroy (Robert Pattinson) az 1980-as évek Párizsában a csótányoktól bűzlő padlásszobától egészen a legfényűzőbb szalonokig jutott kizárólag szellemessége és ellenállhatatlan csábereje lévé. A hatalom és gazdagság világban, ahol a politika és a média csupán a befolyásolás egyik eszközeivé váltak a szex gyakran egyet jelent az erővel, a híresség pedig a megszállottsággal.

Filmhírek, trailer »

[23 júl 2011 | 8 komment | ]
Bel Ami trailer – Robert Pattinson új filmje

Megérkezett az előzetes a Guy de Maupassant regénye alapján készülő Bel Ami filmhez is, a szereposztás terén biztosan nem fogja panasz érni a stúdiót: Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas és Colm Meaney alkotják a törzsgárdát. A film egy ifjú férfiről (Pattinson) szól, aki az 1890-as években Párizsban komoly hatalomra szert tett azáltal, hogy gazdag és befolyásos nők szeretője lett…