Címkék Ezekkel megcímkézve: "Rágcsávók"

Címke: Rágcsávók

Néhány új videó a Disney új animációs filmjéhez, a G-Force - Rágcsávók-hoz: Van itt Soundtrack, TV Spot, színfalak mögött videó, lehet válogatni... Tartalom: Az amerikai kormány új csodafegyverekre tett szert: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacot, egy legyet, és egy vakondot kíván bevetni az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen.

Jó nagy adag új kép a Walt Disney speciális egységéről: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalac, egy légy és egy vakondot vár bevetésre az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen.

Három hihetetlenül jópofa TV Spot érkezett a Walt Disney új animációs családi filmjéhez, amelyben négy csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalac kém dolga, hogy megmentse a világot: A szupercsapat tagjai: Darwin (Sam Rockwell), Blaster (Tracy Morgan), Juarez (Penelope Cruz) és Speckles (Nicolas Cage).

A Walt Disney új szupercsapata három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacból, egy légyből és egy vakondból áll: Darwin (Sam Rockwell), Blaster (Tracy Morgan), Juarez (Penelope Cruz), Speckles (Nicolas Cage) és Bucky (Steve Buscemi)

Daniel Craig, Tom Cruise és a többi speciális ügynök csak jelenthet a Walt Disney új bevetési egységének. Tökös, képzett és csúcstechmológiával felszerelt tengerimalacokról van szó: Darwin (Sam Rockwell), az alakulat vezetője, Blaster (Tracy Morgan) a fegyverszakértő, Juarez (Penelope Cruz) a közelharc mestere. Speckles (Nicolas Cage) pedig egy született számítógépzseni.

Az amerikai kormány új csodafegyverekre tett szert: három csúcstechnológiával felszerelt és különleges kiképzést kapott tengerimalacot, egy legyet, és egy vakondot kíván bevetni az Egyesült Államokat és az egész világot fenyegető veszélyek ellen. Darwin (Sam Rockwell), az alakulat vezetője: sosem hibázik és mindig befejezi a küldést. Blaster (Tracy Morgan) fegyverszakértő: minden, ami a kezébe kerül halálos fegyvernek számít, és imádja az extrém helyzeteket...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,231RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,229FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
 • Miner: Melyik részével nem értesz egyet? Egyébként a második rész már nekem...
 • darkcica: Azért én ezzel a kritikával nem értek egyet. Nekem nagyon tetszik...
 • darkcica: Jó ötlet….száguldanék a moziba..
 • Gáva Mihály: Jöjjön már kifelé
 • Attila: Én nem várok már a DC-től nagy durranást… amig nem Nolan csinál...
 • thedarkmanhd: Pár hónappal ez elött a producer azt mondta ,hogy lesz 4. és...
 • Népszerű bejegyzések

  wonder-woman-3

  verdak-3video