Címkék Ezekkel megcímkézve: "Predator 4"

Címke: Predator 4

Az elmúlt hónapokban többször is olvashattunk róla, hogy a 20th Century Fox próbálja tető alá hozni az új Predator filmet, aminek elvileg már van kész forgatókönyve, a rendezői pozícióra pedig leszerződtették Shane Black-et. Black nemrégiben elárulta, hogy kezdetben vonakodott ugyan elvállalni a felkérést, a stúdió azonban meggyőzte róla, hogy igen komoly terveik vannak a filmmel, és nem fognak spórolni a költségekkel.

Tavaly év végén szinte a semmiből érkezett a hír, miszerint kész a Predator 4. forgatókönyve, amit Fred Dekker és Shane Black írtak, utóbbi pedig a rendezője is lesz a filmnek. Az eltelt 2-3 hónap alatt nem sok újdonságot szolgáltattak a projektről, tegnap azonban a film hivatalos Facebook és Twitter oldalán egy új poszter bukkant fel, amelyen a "The Predator" cím áll egy rövid szlogen kíséretében

Egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy a jó ideje emlegetett új Predator folytatás valósággá váljon - Fred Dekker forgatókönyvíró személyes Facebook oldalán tette közzé, hogy a szkript immár a stúdióban van. Az új filmet Shane Black (Vasember 3) rendezi, aki egyébként az első Predator filmben még színészként szerepelt.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,700RajongókTetszik
1,516Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,436FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • kompi: Az leírtak alapján most én is Reynolds-nak adok igazat. Az első rész...
  • Orkiman: Hogyha az jó hatással van a filmre, akkor igen. A mindenáron minél...
  • izellajos: Kár, hogy nem filmre forgatták, ez így nagyon home video képi...
  • kompi: Cserélve, újra megy megint.
  • Wolf: Az ilyen típusú filmek szerintem közelébe se lesznek a nevezésnek.
  • Rena: Na, kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből… :)