Címkék Ezekkel megcímkézve: "Pinokkió"

Címke: Pinokkió

Gepetto, az öreg asztalos farag magának egy bábut. Ami aztán legnagyobb meglepetésére beszélni, járni, rosszalkodni kezd. Az életre kelt Pinokkiót fiaként szereti, ám az mégis elhagyja a házát. Hiszen mint minden gyerek, ő is vonzza a bajt.

Amikor utoljára hallhattunk a Pinokkió élőszereplős filmről Robert Downey Jr. éppen Ben Stillert hozta volna Tim Burton megüresedett helyére. Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de elvileg ő fogja dirigálni a fantasy-t. A Bleeding Cool oldal újabb információhoz jutott, úgy tudják, hogy Robert Downey Jr lesz Gepetto és Pinokkió is.

Robert Downey Jr. fejéből pattant ki, hogy meg kellene csinálnia egy Pinokkió filmet. Meggyőzte feleségét is, Susan Downey-t és együtt producerként beálltak a tervezet mögé, Robert Downey Jr. még azt is bevállalta, hogy eljátssza Geppettot. A rendezői teendőket Tim Burtonre bízták volna, de ő másképp képzelte el a filmet, mint a finanszírozó stúdió. A Warnernek jobban tetszenek Ben Stiller elképzelései, ő dirigálhatná le a filmet.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,247RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
240KövetőKövetés
20,268FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Remélem elkészül, nagyon remélem.
  • GZ: Én azon lepődtem meg nemrég, hogy Gene Hackman is mikor visszavonult...
  • Hangya Zsolt: Szeretném megkérdezni a szerző véleményét, hogy vajon miért...
  • John: Szerintem ez a “hír” csupán egy fondorlatos terv része...
  • wolw: Ezek a DC-s esetek lassan már nem is hírek.
  • Jrex: De azért Csodanő nem olyan húzónév, mint Batman vagy Superman…