Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: Paul Walker

Akció, Film, Tipp, Vígjáték »

[27 ápr 2015 | 0 komment | ]
Eszement zaci

A filmben röpködnek a poénok, s mint a történet szálai egy helyen, az eszement zaciban futnak össze. Ide érkezik egy nászúton lévő újdonsült pár. A férj, Richard (Matt Dillon) titkolt, a későbbiekben már nem is annyira titkolt célja, hogy megtalálja időben hidegre tett, első felesége jegygyűrűjét. Hogy, hogy nem, a továbbiakban mindenki – legyen az a kábszeres Randy (Kevin Rankin), vagy akár az Elvis-imitátor Ricky (Brendan Fraser) – az eltűnt gyűrű bűvkörébe kerül.

Akció, Bűnügyi, Film »

[2 nov 2014 | 11 komment | ]
Halálos iramban 7 – magyar szinkronos előzetessel

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.

Akció, Bűnügyi, Film »

[8 ápr 2014 | 25 komment | ]
Veszélyzóna – magyar előzetessel – Paul Walker utolsó befejezett filmje

A disztópikus Detroitban a rendőrség már képtelen volt úrrá lenni a bűnözésen, így egy kolosszális falat emeltek azok köré a negyedek köré, melyeket a bandák uralnak, hogy megóvják a város többi részét. Egy beépített zsaru, Damien Collier (Paul Walker) napjai a korrupció elleni harccal telnek, Lino, egy ex-fegyenc (David Belle) pedig azért küzd, hogy megpróbáljon tisztességes életet élni. Útjaik valószínűleg soha nem kereszteződtek volna…

Filmhírek »

[24 márc 2014 | 15 komment | ]
CGI és dublőr, de lesz Paul Walker a Halálos Iram 7-ben

Paul Walker tavaly novemberi tragikus halálát követően eléggé kétséges volt a Halálos Iram 7-ben már leforgatott jeleneteinek sorsa – a stúdió dönthetett róla, hogy teljes egészében kivágja, valamilyen gyors halállal az elején kiírja, vagy esetleg a technika segítségével valahogy végigviszi a karaktert a filmen. Egy magát meg nem nevező bennfentes forrás a New York Daily-nak azt nyilatkozta, hogy a stúdió a nehezebb, de sokkal szimpatikusabb megoldást választja, dublőrök és számítógép segítéségével oldják meg a problémát:

Filmhírek »

[3 dec 2013 | 6 komment | ]
Később, de mozikba kerül a Halálos Iramban 7.

Paul Walker három nappal ezelőtt bekövetkezett tragikus halálát követően az Universal Pictures összehívott egy meetinget a Halálos iramban 7. további sorsa kapcsán. A megbeszélés végeredménye az lett, hogy a – már majdnem kész – filmet előre nem ismert késéssel ugyan, de a mozikba fogják küldeni. James Wan rendezővel már el is kezdték megbeszélni, milyen átírások szükségesek a forgatókönyvben, és milyen módon tudnák a legnagyobb tiszteletben tartani az időközben elhunyt színész szerepét.

Filmhírek »

[1 dec 2013 | 36 komment | ]
Meghalt Paul Walker

2013. november 30-án tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker, a Halálos iramban-széria egyik sztárja. Szombat délután egy barátjával jótékonysági rendezvényre indultak, ám már nem értek oda. A sofőr elvesztette az uralmát az autó felett, ami egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. Nem Walker vezetett.

Képek »

[25 szept 2013 | 19 komment | ]
Kurt Russell mégis a Halálos iramban

De olyannyira, hogy a hozzánk hasonló filmes weboldalak által mélyen tisztelt Vin Diesel, akit azért emelünk piedesztálra, mivel előszeretettel csepegteti filmjeiről az infókat, még egy képpel is szolgál. Nemrég a produkció twitter-bejegyzése tette közzé, hogy Kurt Russell nem lesz látható a filmben. Hogy ez csak ködösítés volt vagy a színész meggondolta magát, arról nem szól a fáma. A kép alapján sokan arra tippelnek, hogy Russell a “jófiúk” oldalán lép pályára…

Filmhírek, Képek »

[17 szept 2013 | 4 komment | ]
Lucas Black visszatér a Halálos iramban folytatásában

Folyamatosan áramlanak az infók a Halálos iramban folytatásáról, amely már a sorozat 7. része lesz. Ki mástól, mint Vin Diesel-től származik az infó, hogy megkezdődtek a forgatási munkálatok Atlantában, s mivel a Riddick már a mozikban, most a Fast and Furious 7-ről posztolgat ki képeket, a rajongók legnagyobb örömére. A másik jó hír a 3. rész, a Tokiói hajsza rajongóinak nyújthat örömet: Lucas Black visszatér

Film, Thriller »

[12 márc 2013 | 6 komment | ]
Pokoli futam – magyar előzetessel

Michael Wood (Paul Walker) a börtönből frissen szabadulva és egy, fárasztó hosszú repülőút után pechjére épp a legrosszabb autót választja ki a kölcsönzőből, és hamarosan az egész rendőrség a nyomában ered, azzal a paranccsal, hogy minden rendelkezésre álló eszközt vessenek be, hogy megállítsák őt, és potyautasát: egy nőt, akit a csomagtartóban talált, és aki éppen tanúvallomást készül tenni egy igen magas körökbe nyúló korrupciós ügy kapcsán. © filmtrailer.hu

Akció, Bűnügyi, Film »

[13 feb 2013 | 14 komment | ]
Halálos iramban 6. – magyar előzetessel

Amióta Dom és Brian (Vin Diesel és Paul Walker) a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak.
Eközben Hobbs (Dwayne Johnson) 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti…

Filmhírek, trailer »

[9 feb 2013 | 2 komment | ]
Hours trailer Paul Walker-rel

Az elmúlt időszak igen mozgalmasra sikerült Paul Walker életében: Nem csupán a májusban mozikba kerülő Halálos iramban 6. kapcsán emlegetik a nevét, de épp a héten derült ki, hogy a Hitman – A bérgyilkos remake főszerepét is ő kapta meg. Mindezek előtt azonban március 8-án még megnézhetjük őt egy merőben más fűfajú filmben is, amihez most megérkezett az első előzetes.

Filmhírek »

[7 feb 2013 | 12 komment | ]
Paul Walker lesz a főszereplője a Hitman remake-nek

A Fox már régóta tervezi a 2007-es Hitman – A bérgyilkos reboot-ját, és most úgy tűnik, megtalálta a színészt, aki az anno Timothy Olyphant által alakított 47-es ügynök szerepét átveszi: a Halálos iram szériából ismert Paul Walker-t választották ki.