Címkék Ezekkel megcímkézve: "November Man"

Címke: November Man

Pierce Brosnan visszatér az akció műfajához! S hiába az ex-CIA-s karakter, a néző szinte epekedve várja, hogy elhangozzék a szájából a klasszikus bemutatkozás: „A nevem Bond. James Bond.” Azok az idők elmúltak, új szelek fújnak, Daniel Craig-ként Bond figurája is kivetkőzött önmagából, más lett a trend, azonban Brosnan skatulyából előhúzott eleganciája, s a legrázósabb akció közepén is moccanatlan álló, hajzselé-reklám frizurája továbbra is elképesztően menő! Meg macsó! Meg minden! S ugyanúgy, ahogy Liam Neeson sem klasszikus akciószínész alkat, mégis elhisszük nekik, hogy nem jó velük kekeckedni… mert egy jó színész mindent el tud játszani!

A címével ellentétben október 9-én kerül a hazai mozikba Pierce Brosnan legújabb, November Man címet kapott akciófilmje, amelyben az ex-James Bond ezúttal nem az angol, hanem az amerikai hírszerzés profi ügynökeként veszi fel a harcot a rosszfiúkkal.

Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fournier-nak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre. Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,229RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,235FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Gáva Mihály: Jöjjön már kifelé
  • Attila: Én nem várok már a DC-től nagy durranást… amig nem Nolan csinál...
  • thedarkmanhd: Pár hónappal ez elött a producer azt mondta ,hogy lesz 4. és...
  • demonicius: Hát ez k.rva jo lessz…
  • Tibo: Nagyon úgy tűnik, sajna :( És ez picit kihat a sorozatokra is, pár...
  • krok: Addig variálnak míg bevariálnak sajat maguknak. Semmi nem egyezik...
  • Népszerű bejegyzések