Címkék Ezekkel megcímkézve: "Mission: Impossible – Titkos nemzet"

Címke: Mission: Impossible – Titkos nemzet

Tom Cruise ezúttal egy árnyékszervezettel kezd szélmalomharcba, hogy aztán számtalan nyaktörő kaszkadőrmutatványt igénylő akcióorgia közepette a maga malmára hajtsa a vizet, s port szórjon a rá ferdén néző szemekbe és a Szindikátus óraműpontossággal ketyegő gépezetének fogaskerekei közé. Nem gondoltam volna, hogy a Dubai-i lógicsálás után növelni lehet a tétet, de Cruise-nak sikerült. Nem lennék meglepve, ha a 6. rész már az űrben játszódna. Vajon meddig bírja Hunt visszatartani a lélegzetét vákuumban? Talán hamarosan ez is kiderül. A szcientológia legyen vele!

A hétvégére komoly szkandert jósoltunk előre hatalmas csuklózásokkal, de sajnos a valóság ránk cáfolt: míg Tom Cruise legújabb lehetetlen küldetése hozta, amit elvártak tőle, és elpöccintette A Hangyát a csúcsról, addig a Családi vakáció-remake, ami szolídan csak Vakáció címet kapott, messze alulteljesített. Ennyit a retróról!

>Már csak 3 hetet kell várni, hogy a Mission: Impossible – Titkos nemzet a magyar mozikban is bemutatásra kerüljön - sajnos úgy tűnik, lassan hozzá kell szoknunk, hogy csak 1 héttel az USA premier után érkeznek el hozzánk a filmek. Sokat emlegették a film kapcsán, hogy Tom Cruise az esetek nagy részében kaszkadőr nélkül vállalta a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb jelenetek forgatását

A második, jóval ígéretesebb Mission: Impossible - Titkos nemzet előzetes szinkronos változata is elkészült, plusz kaptunk egy kicsit hosszabb leírást is a filmhez.

Tom Cruise legújabb filmje, a Mission Impossible: Titkos nemzet forgatása során olyan helyzetbe került, hogy hosszabb időt kellett eltöltenie a víz alatt. A film előzetesében is látható az a jelenet, hogy Cruise irdatlan magasról beleveti magát egy víztartályba. Az USA Today hírlapnak adott interjújában Cruise elmesélte, hogy a vízalatti jelenetet vágás nélkül kívánták felvenni, fenntartandó a feszültséget. Így volt olyan, hogy 6-6 és fél percig is lent volt a víz alatt egyetlen lélegzettel, ami nagyon megerőltető volt a számára.

A Paramount Pictures a harmadik előzetest is elkészítette Mission: Impossible – Titkos nemzethez - minden jel arra mutat, hogy a sorozat nemhogy vesztene a lendületéből, de részről-részre jobb lesz. Az új előzetes bőven kínál eddig nem látott jeleneteket, kiderül benne például az is, hogy Ethan Hunt és csapatq, az Impossible Mission Force (IMF) a Szindikátus mellett a CIA-val is kénytelen számolni

Ethan (Tom Crusie) és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,732RajongókTetszik
1,515Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,453FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
 • Tibo: Szerintem úgy érti hogy kellő kép humoros a karakterek egymást hecelik,...
 • Ganta: Ijesztő és vicces a Predator?!? Miért nem lesz mindjárt romantikus és...
 • Balázs: Várós
 • 5.: James Gunn 4 hrs · Facebook Mentions · The other day I posted a photo of...
 • 5.: Chim: Az biztos, hogy nem végleges a szinkron, remény még van… :)
 • Chim: te jó ég… a címről nem is mondanék semmit, de ez a szinkron...
 • Népszerű bejegyzések

  logan-sebhelyek

  erkezes-kepvideo

  tron-3-hirek