Címkék Ezekkel megcímkézve: "Man on a Ledge"

Címke: Man on a Ledge

Február első hetében kerül a magyar mozikba Sam Worthington új filmje, a Borotvaélen, amely szinte teljes egészében egy 20. szállodai szoba ablakpárkányán zajlik, ahova az általa alakított főszereplő ex-rendőrtiszt - egy méregdrága gyémánt eltűnése miatt börtönbüntetésre ítélték - látszólag öngyilkossági szándékkal lépett ki. A titánok haragja sztárját a filmmel kapcsolatos érzéseiről, élmenyeiről kérdezték - az interjúért köszönet a film magyar forgalmazójának, a ProVideo-nak.

Egy ex-zsaruból körözött bűnözővé lett szökevény (Sam Worthington) egy toronyház párkányán áll, miközben egy nehéz sorsú New York-i túsztárgyaló (Elizabeth Banks) megpróbálja rábeszélni, hogy másszon vissza. Minél tovább vannak azonban a párkányon, a nőnek egyre inkább az az érzése támad, hogy a férfinek esze ágában sincs öngyilkosságot elkövetni, csupán egy magasabb cél érdekében teszi, amit tesz… © filmtrailer.hu

Egy poszter érkezett a Summit Entertainment Man on a Ledge című thrilleréhez, amely Sam Worthington, Anthony Mackie, Jamie Bell, Elizabeth Banks, Edward Burns és Genesis Rodriguez főszereplésével 2012. január 13-ban kerül az amerikai mozikba - a poszteren Worthington, a főszereplő látható egy toronyház szélén, ahol a leírás szerint a film nagy része játszódni fog. Tartalom: Egy ex-zsaruból körözött bűnözővé lett szökevény (Sam Worthington) egy toronyház párkányán áll, miközben egy nehéz sorsú New York-i túsztárgyaló (Elizabeth Banks) megpróbálja rábeszélni, hogy másszon vissza.

Elizabeth Banks fogja játszani a női főszerepet Asger Leth soron következő filmjében, a Man on a Ledge-ben: egy new york túsztárgyalót fog alakítani, aki egy öngyilkosságra készülő nyomozót - Sam Worthinton alakításában - próbál lebeszélni arról, hogy véget vessen az életének. A férfit - aki amúgy a tárgyaló ex-pasija - korábban egy el sem követett bűntettért börtönbüntetésre ítélték, így a nő okkal gondolhatja hogy a öngyilkos szándékot komolyan kell vennie..
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,010RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,792FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Így az előzetes alapján érdekes lesz, de a 1997-es az tutira ott van és...
  • Wayne: Ezzel a múmiával akarnak riogatni? Vicc! A 97-es filmben legalább...
  • Torony 1.: Hu de durva,látvány,akció,stb.már most csorog a nyálam.jőhet.
  • Becsi Gergő: Nagyon komoly lesz
  • ThomasG: A magyar forgalmazó nem inkább az ADS Service? :)
  • pokolfajzat666: Na gusztika megvan az előzetes a Vitathatatlan 4 -nek. jövöre...