Címkék Ezekkel megcímkézve: "Life of Pi"

Címke: Life of Pi

Amikor először hallottam róla, hogy Ang Lee új filmje egy hajótörött és egy tigris közös csónakban történő vegetálásáról fog szólni, hát a homlokom közepéig szaladt a szemöldököm. Bírom az egy helyszínes - még ha az olyan végtelen is, mint a tenger - filmes kísérleteket, már csak azért is, mert elszakadnak a filmes sablonoktól, s általában sikerül valami újat mutatniuk. Lee filmje - a rendező korábbi munkássága fényében - igazi filmes csemegének ígérkezett, főleg miután bemutatták a film lenyűgöző látványosságot ígérő előzetesét. A látvány – ami valóban lehengerlő - csak közvetítő közeg a magvas gondolatiság elültetéséhez a nézőben. A Pi élete agyban és szívben egyaránt hódít.

Pi Patel (Suraj Sharma) különc indiai fiú, aki egy állatkertben lakik, melyet édesapja vezet. A vállalkozás nem túl jövedelmező, ezért apja úgy dönt, eladja az állatokat és Kanadába költöznek. A hajó azonban, amelyikkel útnak indulnak – és amelyik saját eladott állataik közül is szállít néhányat – elsüllyed, Patel pedig egy mentőcsónakban reked a katasztrófa másik túlélőjével, egy 2,5 mázsás bengáli tigrissel. © filmtrailer.hu

A 20th Century Fox elkészítette az első trailert és moziplakátot a Yann Martel regénye alapján, Ang Lee rendezésében készülő Pi élete /Life of Pi/ filmhez - a hétköznapinak semmiképp sem mondható történet főszereplője Pi Patel (Suraj Sharma), egy különc indiai fiú, aki egy állatkertben lakik, melyet édesapja vezet. A vállalkozás nem túl jövedelmező, ezért apja úgy dönt, eladja az állatokat és Kanadába költöznek. A hajó azonban, amelyikkel útnak indulnak - és amelyik saját eladott állataik közül is szállít néhányat - elsüllyed, és Patel pedig egy mentőcsónakban reked a katasztrófa másik túlélőjével, egy 2,5 mázsás bengáli tigrissel.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,697RajongókTetszik
1,516Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,422FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • izellajos: Kár, hogy nem filmre forgatták, ez így nagyon home video képi...
  • kompi: Cserélve, újra megy megint.
  • Wolf: Az ilyen típusú filmek szerintem közelébe se lesznek a nevezésnek.
  • Rena: Na, kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből… :)
  • Spityu: Van már előzetes róla!!
  • jrex: A Jurassic Park nem a Disney tulajdona hanem a Universal-é….