Címkék Ezekkel megcímkézve: "Life of Pi"

Címke: Life of Pi

Amikor először hallottam róla, hogy Ang Lee új filmje egy hajótörött és egy tigris közös csónakban történő vegetálásáról fog szólni, hát a homlokom közepéig szaladt a szemöldököm. Bírom az egy helyszínes - még ha az olyan végtelen is, mint a tenger - filmes kísérleteket, már csak azért is, mert elszakadnak a filmes sablonoktól, s általában sikerül valami újat mutatniuk. Lee filmje - a rendező korábbi munkássága fényében - igazi filmes csemegének ígérkezett, főleg miután bemutatták a film lenyűgöző látványosságot ígérő előzetesét. A látvány – ami valóban lehengerlő - csak közvetítő közeg a magvas gondolatiság elültetéséhez a nézőben. A Pi élete agyban és szívben egyaránt hódít.

Pi Patel (Suraj Sharma) különc indiai fiú, aki egy állatkertben lakik, melyet édesapja vezet. A vállalkozás nem túl jövedelmező, ezért apja úgy dönt, eladja az állatokat és Kanadába költöznek. A hajó azonban, amelyikkel útnak indulnak – és amelyik saját eladott állataik közül is szállít néhányat – elsüllyed, Patel pedig egy mentőcsónakban reked a katasztrófa másik túlélőjével, egy 2,5 mázsás bengáli tigrissel. © filmtrailer.hu

A 20th Century Fox elkészítette az első trailert és moziplakátot a Yann Martel regénye alapján, Ang Lee rendezésében készülő Pi élete /Life of Pi/ filmhez - a hétköznapinak semmiképp sem mondható történet főszereplője Pi Patel (Suraj Sharma), egy különc indiai fiú, aki egy állatkertben lakik, melyet édesapja vezet. A vállalkozás nem túl jövedelmező, ezért apja úgy dönt, eladja az állatokat és Kanadába költöznek. A hajó azonban, amelyikkel útnak indulnak - és amelyik saját eladott állataik közül is szállít néhányat - elsüllyed, és Patel pedig egy mentőcsónakban reked a katasztrófa másik túlélőjével, egy 2,5 mázsás bengáli tigrissel.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,229RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
239KövetőKövetés
20,235FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Gáva Mihály: Jöjjön már kifelé
  • Attila: Én nem várok már a DC-től nagy durranást… amig nem Nolan csinál...
  • thedarkmanhd: Pár hónappal ez elött a producer azt mondta ,hogy lesz 4. és...
  • demonicius: Hát ez k.rva jo lessz…
  • Tibo: Nagyon úgy tűnik, sajna :( És ez picit kihat a sorozatokra is, pár...
  • krok: Addig variálnak míg bevariálnak sajat maguknak. Semmi nem egyezik...
  • Népszerű bejegyzések