Címkék Ezekkel megcímkézve: "legsikeresebb"

Címke: legsikeresebb

A december 16-i premier óta közel 200.000-en látták Rudolf Péter Üvegtigris 3 vígjátékát. A film nem csupán a 2010-es év legsikeresebb magyar filmje, de a december 30-ától január 2-áig tartó héten is ez az alkotás vonzotta a legtöbb nézőt a hazai mozikba - 32.120 jegyet váltottak országosan a trilógia harmadik részére. Az anyagi siker mellett az alkotók számára sokat jelent a temérdek, nézőktől és a kritikusoktól egyaránt kapott pozitív visszajelzés...

A Játékháború, vagyis a Toy Story harmadik része, mely a trendnek megfelelően 3D-ben látható szerte az egész világon, rekordot döntött az animációs filmek piacán. Világszinten túllépte 920 millió USA dollárt, ezzel pedig minden idők legjobb bevételét jegyző animációs filmjévé vált. Eddig a Shrek 2. birtokolta ezt a címet 919 millióval, de a Toy Story letaszította trónjáról az ogrét. A zöld óriás azonban még mindig uralja az észak-amerikai box-office listákat, ugyanis a Toy Story ott "csupán" 398 millió $-ral áll, Shrek 441 milliójával szemben. Ezt az összeget már valószínűleg nem fogja beérni Woody és csapata, de a 400 milliós határt minden bizonnyal átlépi, és így bekerülhet a top10-be is.

A tavalyi év egyik sikerfilmje volt a Másnaposok (The Hangover), ami 467 millió dolláros bevételével minden idők legsikeresebb korhatáros - R-rated - vígjátéka lett. A filmet december 15-én adták ki DVD és Blu-ray formátumban, és rögtön egy újabb rekordot tudhat magáénak: minden idők legsikeresebb DVD-n kiadott vígjátéka lett, összesítésben 8,6 millió példány kelt el ebből 1,5 millió Blu-ray lemezen. Az eladási adatok alapján a siker folytatódik, és az elkövetkező fél évben további 9,5 millió példány értékesítésére lehet számítani.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,246RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
240KövetőKövetés
20,285FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Remélem elkészül, nagyon remélem.
  • GZ: Én azon lepődtem meg nemrég, hogy Gene Hackman is mikor visszavonult...
  • Hangya Zsolt: Szeretném megkérdezni a szerző véleményét, hogy vajon miért...
  • John: Szerintem ez a “hír” csupán egy fondorlatos terv része...
  • wolw: Ezek a DC-s esetek lassan már nem is hírek.
  • Jrex: De azért Csodanő nem olyan húzónév, mint Batman vagy Superman…