Címkék Ezekkel megcímkézve: "Left Behind"

Címke: Left Behind

Egy újabb előzetes érkezett a Nicolas Cage főszereplésével készült Left Behind filmjéhez, amely valahol a sci-fi és a vallási témájú filmek között helyezkedik el. A filmben Cage egy Boeing 747-es pilótáját alakítja, aki éppen London felé tart, amikor egyik pillanatról a másikra, minden figyelmeztetés nélkül eltűnik néhány utasa az ülésből.

Nicolas Cage főszereplésével készült el a keresztény vallási alapokon nyugvó Left Behindregénysorozat legújabb filmje, ami 2014. október 3-án kerül az amerikai mozikba. Most egy rövid, ca. egy perces teaser trailer érkezett a filmhez, amely középpontjában a magyarul "nagy nyomorúság" (rapture) néven hivatkozott tan áll, amely szerint Jézus Krisztus második eljövetele alkalmával elragadja hívőit a Földről, hogy megmentse őket a hátramaradottakra váró szörnyűségektől...

A veterán kaszkadőr, Vic Armstrong rendezi a Left Behind akció-thrillert. Nem ez az első eset, hogy mozifilmet készít, bár régen volt a 90-es évek, ekkoriban hozta tető alá a Dolph Lundgren nevével fémjelzett Sivatagi lavinát.

Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins regénysorozatából készülhet a film, Ashley Tisdale játszhatta volna Nicolas Cage lányát, ám valami közbejött és helyére Cassi Thomsont, a Hármastársak és az Elcserélt lányok sorozat sztárját szerződtették le.

- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,986RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,761FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • 5.: Jövő decemberben kiderül :D
  • Adam: Nem tudjuk meg ki Rey csak talalgat mindenki.
  • demonicius: Ha-tal-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaasssssssssssssssss̷ 0;
  • izellajos: Bírom a filmjeiket, azt hittem valódi trailer lesz, nem egy...
  • Ádám: Rey igazából nem Luke gyereke hanem Obi-Wan-nak az unokája. Ezt...
  • 5.: A Star Wars valóban egy egész galaxisban játszódik, de tulajdonképpen egy...