Címkék Ezekkel megcímkézve: "Josh Trank"

Címke: Josh Trank

Ca. 1 éve jelentette be a Disney, hogy Josh Trank, A fantasztikus Négyes reboot rendezője fogja elkészíteni a 2., egyelőre cím nélküli Star Wars spin-off-ot, azonban a közelmúltban tartott Star Wars napokon kiderült, hogy a stúdió befejezte a közös munkát vele.

A Marvel egyik legsikeresebb, legrégebben futó szuperhős-csapatának négy különc főszereplője átsodródik egy alternatív univerzumba, és ott meghökkentő átalakuláson megy keresztül. Az életük visszavonhatatlanul megváltozik: először rá kell jönniük, mit kezdjenek különös, új erejükkel, azután meg kell tanulniuk, hogyan használják azt, végül össze kell fogniuk, hogy megmentsék a Földet egy egykori baráttól, aki mára ellenség lett.

A 20th Century Fox szóvivője a The Wrapnak elárulta, hogy a Fantasztikus Négyes reboot forgatása Louisianában fog zajlani Vancouver helyett. A stúdió azért döntött így, mert Louisianában a törvényhozók átalakították némileg a filmekre vonatkozó szabályokon, ami a filmesek számára sokkal vonzóbbá tette a területet, olcsóbban, kedvezőbb adófeltételekkel forgathatják a produkciókat és további kedvezményeket kapnak, ha helyieket szerződtetnek munkaerőnek.

Három fiatal srác egy hihetetlen felfedezést tesz,a mely következtében képesek lesznek szupererőket fejleszteni maguknak. Ahogy azonban képességeik egyre erősebbé válnak, az életük is egyre gyorsabban siklik félre, és felszínre tör bennük az emberi természet sötét oldala.© filmtrailer.hu
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

14,691RajongókTetszik
1,517Feliratkozó+1
237KövetőKövetés
19,423FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés