Főoldal » Archívum

Cikkek címke szerint: Joseph Gordon-Levitt

trailer »

[10 szept 2013 | 1 komment | ]
Don Jon magyar szinkronos előzetes

A Don Jon nem csak témáját tekintve kelt érdeklődést, hanem azért is, mert ez az első filmje Joseph Gordon-Levitt-nak, ahol kipróbálhatta magát a kamera másik oldalán is: mind a rendezés, mind pedig a forgatókönyv az ő keze munkáját dicséri. Filmjét mind a szakma, mind a közönség elismeri, a rottentomatoes 90%, az imdb 7,5/10 tetszési indexe mindenesetre sokat elárul. A Don Jon október 3-án kerül a hazai mozikba, addig pedig itt a magyar szinkronos előzetese!

Filmhírek »

[15 júl 2013 | 11 komment | ]
A Marvelnél azt szeretnék, ha Joseph Gordon-Levitt játszhatná Dr. Strange-et

Egyre biztosabb, hogy Dr. Strange is külön filmet kap a Marvel harmadik fázisában. Rendező még nincs, a forgatókönyvet Joshua Oppenheimer és Thomas Dean Donnelly írják. A főszerepre sem szerződtettek még le senkit, de a Latino-Review oldal információi szerint a Marvelnál azt szeretnék, ha Joseph Gordon-Levitt játszaná a varázslót. Egyelőre még nem keresték meg a színészt és nem tettek ajánlatot a számára.

Film, Vígjáték »

[13 júl 2013 | 3 komment | ]
Don Jon – magyar előzetessel

Jon Martello mindent “tárgyiasít” az életében: a lakását, az autóját, a családját, a vallását és természetesen, a nőket. A haverjai még mindig Don Jon-nak hívják, mivel hétvégenként megkapja bármelyik nőt, akire kiveti hálóját. Azonban mindezidáig a legjobb numera sem ért fel azzal a már-már éteri boldogsággal, ami az éjjeli pornónézés élménye jelent számára. Elégedetlensége végül belehajszolja az örömtelibb szexuális élet felfedezését célul kitűző utazásba, azonban az élet és a szerelem sokkal nagyobb tanulságokkal szolgál, mintsem azt gondolta volna.

Filmhírek »

[25 ápr 2013 | 2 komment | ]
Joseph Gordon-Levitt és Channing Tatum a Macsók és macák remake-ben

A 20th Century Fox elhatározta, hogy megcsinálja az 1955-ben bemutatott Macsók és macák vígjáték remake-ét. A jogokat megszerezték, elsimítottak mindent, így most már nyugodtan belevághatnak a produkcióba. Csak rendezőt és forgatókönyvírót kellene találni. Marlon Brando és Frank Sinatra egykori szerepeit Joseph Gordon-Levitt és Channing Tatum „örökli meg”.

Dráma, Film, Történelmi, Életrajz »

[20 nov 2012 | 7 komment | ]
Lincoln – magyar előzetessel

1865, az Amerikai polgárháború áldozatai minden elképzelést felülmúlnak, Abraham Lincoln, az Amerikai Egyesült Államok elnöke éppen az Alkotmány módosítását készíti elő, mellyel örökre eltörölheti a rabszolgaságot. Legnagyobb ellenfele az idő, hiszen a béke bármikor megkötődhet, és ha ez azelőtt megtörténik, hogy elfogadják az új Alkotmányt, a visszavonuló déli államok örökre meghiúsíthatják törekvéseit. A korai béke ugyanakkor sokezer amerikai életet mentene meg, így Lincoln-nak ek kell döntenie, mi a fontosabb neki: a rabszolgaság, vagy a háború végetvetése… © filmtrailer.hu

Film, Kritika »

[29 szept 2012 | 36 komment | ]
Looper – A jövő gyilkosa kritika

Az időutazás témája már lerágott csontnak számít, több műfaj merített belőle sikerrel, úgymint vígjátékok (Vissza a jövőbe, Bill és Ted), thrillerek (Időbűnök) és romantikus drámák (Az időutazó felesége), de jellegéből fakadóan alapvetően a sci-fi volt, van és lesz a téma igazi táptalaja. Mi, rajongók, ki vagyunk éhezve a jó sci-fire, amivel – valljuk be őszintén! – mostanában vajmi kevéssé kényeztet el minket Hollywood. A Looper – A jövő gyilkosában – történetét tekintve – benne volt a lehetőség, hogy az év sci-fije legyen, de sajnos nem tudta a Prometheus-t letaszítani trónjáról.

Filmhírek »

[16 aug 2012 | 18 komment | ]
Joseph Gordon-Levitt A sötét lovag – Felemelkedés végéről

Joseph Gordon-Levitt éppen a szeptember elején mozikba kerülő Looper – A jövő gyilkosa filmjét promotálni ment a Jimmy Kimmel show-ba, ahol nekiszegezték a kérdést, ami A sötét lovag – Felemelkedés vetítése óta rengeteg embert foglalkoztat: vajon viszontláthatjuk-e őt Robin szerepében a soron következő Batman filmben?
“Nem nekem kell eldönteni ezt a dolgot” – válaszolta, majd amikor neki szegezték a kérdést, mi oka lenne a Warner Bros-nak, hogy átverje őt Robin szerepével, a következőt mondta….

Akció, Film, Sci-fi »

[28 jún 2012 | 6 komment | ]
Looper – A jövő gyilkosa

2072-ben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egy nap azonban egy ismerős új célpontot kap: saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie…

Akció, Film, Thriller »

[12 jún 2012 | 11 komment | ]
Fék nélkül – magyar előzetessel

Egy Manhattan-i biciklis futárnak ( Joseph Gordon-Levitt) egy olyan borítékot kell célba juttatnia, amely egy korrupt zsaruról tartalmaz adatokat. Az információ azonban a rendőrhöz is eljut, aki hajlandó a végsőkig is elmenni, hogy elkerülje a felelősségre vonást. Halálos üldözés veszi kezdetét az egész városon át… © filmtrailer.hu

Képek »

[18 márc 2012 | 1 komment | ]
Két új kép a Looper-ből

Egyenesen a WonderCon-ról érkezett két újabb kép a Looper című időutazásos thrillerből – az első, Bruce Willis-szel már tavaly májusban napvilágot látott -, Joseph Gordon-Levitt látható rajta, aki Joe-t, a bérgyilkost alakítja, akinek leendő áldozatai a jövőből érkeznek, hogy ő a múltban megölje, majd a kor eszközei számára felderíthetetlenül eltüntesse őket. Egy nap azonban az érkező áldozat nem más, mint saját maga idősebb változata (Bruce Willis alakítja)…

Film, Kritika »

[28 dec 2011 | 10 komment | ]
Fifti-fifti kritika

Lehet nagyon komoly témákat is humorral bemutatni, bár nem könnyű megtalálni azt a törékeny egyensúlyt, hogy ne forduljon az egész ízléstelenségbe, moralizálásba, pláne szentimentális giccsbe. Ezt az egyensúlyt igazából csak az tudja megtalálni, aki valóban tudja, miről beszél. Aki átélte. Valószínűleg – és ez a szomorú valóság! –mind találkoztunk már ilyen-olyan formában a rákkal, mint betegséggel, vagy szeretteink, ismerőseink révén, vagy saját magunk által. Az ember, ha beteg lesz, meghasonlik önmagával, és rögtön más nézőpontból szemléli a világot és benne saját magát. A humor az önvédelmi mechanizmus részévé válik, és segít emberi mivoltunk megtartásában, saját és mások szemében is.

Akció, Dráma, Film, Képregény »

[19 dec 2011 | 54 komment | ]
A sötét lovag – Felemelkedés – magyar trailerrel

8 évvel később, hogy a sötét lovag legyőzte az ördögi Jokert, és önkéntes száműzetésbe vonult, egy terrorista, Bane érkezik Gotham városába, aki a végsőkig próbára teszi a rendőrség és az ott lakók erejét. Batman kénytelen lesz újra felölteni maszkját, és felvenni a harcot egy ellenfél ellen, melynek képességei még fénykorában is komoly kihívás elé állítottál volna… © filmtrailer.hu